Bollywoodsku hviezdu, Amitabha Bachchana, prepustili z nemocnice! Porazil koronavírus

Známeho indického herca Amitabha Bachchana prepustili v nedeľu z nemocnice v Bombaji, kde podstupoval liečbu pre nákazu novým koronavírusom.

02.08.2020 18:25
Amitabh Bachchan Foto: ,
Bollywoodsky herec Amitabh Bachchan.
debata

Jeho syn, herec Abhishek Bachchan, na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter oznámil, že bollywoodska hviezda mala negatívny test na vírus a bude doma odpočívať. Oboch s ochorením COVID-19 hospitalizovali 11. júla a mladší Bachchan je ešte stále v nemocnici.

V nemocnici skončili pre koronavírus aj Abhishekova manželka, herečka Aishwarya Rai Bachchan, aj ich osemročná dcéra. Obe sa z COVID-19 už zotavili a nemocnicu opustili minulý týždeň.

Sedemdesiatse­demročný Amitabh Bachchan hral vo viac ako 200 indických filmoch. Predstavil sa aj v hollywoodskej romantickej dráme Veľký Gatsby (2013). Pôsobil tiež v politike a ako televízny moderátor. Za svoju prácu získal množstvo cien, napríklad aj francúzsky Rad čestnej légie.

Bachchanovcov často nazývajú prvou rodinou Bollywoodu. Aj manželka Amitabha Bachchana, Jaya, je herečka a politička. Ona sa koronavírusom nenakazila.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amitabh Bachchan

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...