Do tretice...! Sean Penn sa znovu oženil, jeho vyvolenou je takáto krásavica

Panuje medzi nimi viac ako tridsaťročný vekový rozdiel. Ani ten však nebol prekážkou pre herca Seana Penna a jeho čerstvú, v poradí už tretiu manželku. Povedali si áno počas uplynulého víkendu.

03.08.2020 13:49
Herec Sean Penn na zábere z roku 2018. Foto: ,
Herec Sean Penn na zábere z roku 2018.
debata

Oscarový herec (59), ktorý bol v minulosti manželom speváčky Madonny a následne bol ženatý s herečkou Robin Wrightovou, sa tretíkrát rozhodol vstúpiť do manželského stavu. Jeho vyvolenou sa stala filantropka Leila George, dvadsaťosemročná herečka, ktorá je dcérou Pennovho hereckého kolegu Vincenta D'Onofria.

Dvojica začala randiť už v roku 2016 a odvtedy sú takmer nerozluční. Správy o ich svadbe odtajnila na sociálnej sieti Irena Medavoy, ktorá je vydatá za slávneho filmového producenta Mika Medavoya. Ten údajne berie Seana Penna ako syna a spoločne sa zúčastnili aj na privátnom obrade, ktorý mal prebehnúť pred pár dňami.

Herečka Leila George je novou láskou herca a... Foto: Profimedia
Leila George Herečka Leila George je novou láskou herca a režiséra Seana Penna. Je od neho mladšia o 31 rokov.

Samotný Penn, ani jeho partnerka sa ku správam nevyjadrili. Dvojici však už stihli gratulovať mnohé známe osobnosti, medzi nimi napríklad Josh Brolin či Rosanna Arquette. Penn udržiava priateľské vzťahy aj so svojou exmanželkou Robin Wrightovou, ktorá sa medzi časom tiež stihla znovu vydať.

Aj v jej prípade ide pritom o výrazný vekový rozdiel. Päťdesiatštyriročná hviezda seriálu Domček z karát si vzala o 19 rokov mladšieho francúzskeho podnikateľa Clementa Giraudeta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #svadba #Sean Penn #Leila George

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...