Zaľúbenci na rande! Demi Lovato v sexy zamate, snúbenec sa k nej túli

Necelé dva týždne uplynuli od správy o tom, že speváčka Demi Lovato je zasnúbená. S jej vyvoleným, hercom a spevákom Maxom Ehrichom, si užili počas uplynulého víkendu rande ako sa patrí.

04.08.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@ddlovato love you baby

Príspevok, ktorý zdieľa MaxEhrich (@maxehrich),

Napriek obmedzeniam súvisiacim s koronavírusom sa dvojica v nedeľu večer vybrala do vychytenej reštaurácie Nobu v Los Angeles. Partnerov zachytili objektívy paparazzov, ako kráčajú ulicou, obaja chránení rúškami na tvári, no nahodení celkom slávnostne – teda aspoň v prípade speváčky Lovato.

Niekdajšia detská hviezda si na seba obliekla sexy zamatové šaty, ktoré zvýrazňovali jej ženské krivky a tiež nezabudla odhaliť dekolt. Ehrichovi stačila kombinácia džínsoviny a klasického trička s grafickým motívom.

Snúbenci sa však zjavne nechceli nechať fotografovať len dotieravými reportérmi a tak priamo počas večera, už v priestoroch Nobu vznikla aj fotografia zamilovanej dvojice. Pózujúc pred objektívom, už bez ochranných masiek na tvári, Ehrich nežne bozkáva na líce svoju vyvolenú.

„Milujem ťa, Demi Lovato,“ napísal fešák z hitu The Young & The Restless. Rovnaký záber následne zdieľala aj Lovato s rovnakým odkazom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Instagram #Demi Lovato #Max Ehrich

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...