Krásna Bellucci na dovolenke v Grécku! Spoznáte ju mimo červeného koberca

Na červenom koberci je pravidelne ozdobou a predvádza sa v luxusných róbach, s ešte drahšími šperkmi a bezchybnou vizážou. Ako vyzerá slávna herečka a kráska Monica Bellucci na dovolenke?

05.08.2020 00:00
debata
Herečka a modelka Monica Bellucci na dovolenke... Foto: karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka a modelka Monica Bellucci na dovolenke v Grécku. Herečka a modelka Monica Bellucci na dovolenke v Grécku.

Odpoveď dávajú nové zábery paparazzov, ktoré sa podarilo zhotoviť na gréckom ostrove Paros. Práve tam sa totiž 55-ročná talianska herečka a hviezda filmov ako Malena či Matrix Reloaded objavila v jednej z plážových reštaurácií. Objektívy ju zachytili aj v spoločnosti skupiny priateľov.

Bellucci tentoraz vyzerala o poriadny kus ležérnejšie a menej upravene než je pri nej verejnosť zvyknutá. Stále to však bola pôvabná a elegantná dáma. Na momenty strávené v plážovej reštaurácii si herečka obliekla dlhé letné bodkované šaty na ramienkach, ku ktorým si obula len plážové žabky. Na tvári nechýbali masívne slnečné okuliare.

Herečka Monica Bellucci pred prehliadkou Dior... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Herečka Monica Bellucci pred prehliadkou Dior Haute Couture v Paríži. Herečka Monica Bellucci pred prehliadkou Dior Haute Couture v Paríži.

Vďaka moderným objektívom sa podarilo reportérom urobiť zábery aj priamo od stola, kde bola herečka zjavne v dobrej nálade a živo diskutovala so svojimi kamarátkami. Hoci jej tvár bola zjavne bez líčidiel a pôsobila trochu unavene, Bellucci stále pútala pozornosť okolia a šírila okolo seba svoju hviezdnu auru.

Tento rok mal do kín prísť film pod názvom The Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti. Pre obmedzenia kvôli pandémii sa však v jeho dokončení naskytlo niekoľko prekážok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #dovolenka #paparazzi #Monica Bellucci

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...