Thurmanovej dcéra s novým milencom. Neuveríte, s kým randil pred ňou...

Kedysi sa to zvyklo s humorom hovoriť pri amerických seriáloch ako Beverly Hills 902 10 či Melrose Place. Každý randil s každým. Ale nie je to tak vlastne aj v reálnom živote? Teda aspoň tom šoubiznisovom...

05.08.2020 00:00
Maya Hawke prišla v šatách Giambattista Valli. Foto: ,
Maya Hawke na archívnom zábere.
debata

Aj najnovšie odhalenie zo sveta amerického šoubiznisu nahráva faktu, že vzťahy vo svete celebrít sa odohrávajú na malom priestore a naozaj takmer každý pozná niekoho, kto v minulosti poznal niekoho, kto randil s tým a s tým… komplikované? Ale vôbec nie.

Aj herečka Maya Hawke, dcéra slávnej Umy Thurmanovej a jej expartnera Ethana Hawka, je najnovšia spájaná so známou tvárou šoubiznisu. Reč je o hercovi Tomovi Sturridgeovi, ktorého diváci môžu poznať napríklad zo snímky Na ceste.

Dvojicu prichytili paparazzovia v New Yorku. Zábery, na ktorých si dvaja herci dávajú bozk po spoločnej večeri na jednej z terás otvorenej reštaurácie, má k dispozícii portál britského Daily Mail.

Sturridge je pritom mužom známym aj vďaka vzťahu s ďalšou slávnou ženou. V tomto prípade máme na mysli herečku a modelku Siennu Millerovú. S ňou tvoril pár niekoľko rokov a dokonca majú spoločného potomka – osemročnú dcérku Marlowe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Tom Sturridge #Maya Hawke #hviezdne vzťahy

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...