Meghan oslavuje 39. narodeniny! Na gratuláciu nezabudla ani Kate a William

Napriek tomu, že sa mesiace špekuluje o problémoch britskej kráľovskej rodiny vo vzťahu k vojvodkyni Meghan, utorňajší deň sa niesol v znamení gratulácií z každej strany. Bývalá herečka a manželka princa Harryho totiž oslavuje 39 rokov.

04.08.2020 13:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today!

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Americko-kanadská herečka, ktorá sa stala členkou britskej kráľovskej rodiny v máji 2018 vďaka sobášu s princom Harrym, sa narodila 4. augusta 1981. Na jej slávnostný deň si teda v utorok spomenuli všetci členovia jej najbližšej rodiny, či lepšie povedané najbližšej rodiny jej manžela.

„Želáme dnes všetko len to najsamlepšie, vojvodkyni zo Sussexu,“ objavilo sa na instagramovom profile Kensingtonroyal, ktorý reprezentuje princa Williama a jeho manželku Kate, teda švagra a švagrinú Meghan. Práve kvôli ich vzťahu s Meghan mali ochladnúť vzájomné vzťahy medzi princom Williamom a jeho mladším bratom Harrym. Manželská dvojica však nikdy nič podobné nepotvrdila a skalopevne presviedča o tom, že k Meghan majú vrúcny vzťah.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! PA

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

Na čerstvú oslávenkyňu však nezabudol ani jej svokor, princ Charles a jeho manželka Camilla. A, samozrejme, ani kráľovná Alžbeta II., respektíve spravovatelia jej profilu TheRoyalFamily na Instagrame. Na ňom sa objavila spoločná fotografia Meghan a kráľovnej počas návštevy Chesteru v roku 2018. A tiež slová so želaním všetkého najlepšieho.

Spoločnú oslavu narodenín však zjavne vojvodkyňa Meghan so svojimi príbuznými z britských ostrovov neabsolvuje. Už niekoľko mesiacov totiž žije aj s manželom Harrym a synom Archiem na americkej pôde. Tam sa celá rodina vybrala po tom, čo začiatkom roka šokovala žiadosťou o uvoľnenie z kráľovských povinností. Klebety o tom, že Meghan je čiernou ovcou v najslávnejšej kráľovskej rodine tejto planéty, sa následne ešte zintenzívnili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday! The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Už čoskoro by sa mala vonku objaviť kniha Finding Freedom, ktorá má odhaliť pomery života v kráľovskom paláci a údajne sa aj zaoberať konfliktom medzi Meghan a jej švagrinou Kate. Portál ET.com však nedávno citoval kráľovskú expertku Katie Nichollovú, podľa ktorej žiadna vojna medzi dvoma ženami nikdy neexistovala. „Jediné, čo je zjavne pravda, nesadli si. Ale nie kvôli nejakému konfliktu, no preto, že zjavne nemajú nič spoločné,“ citoval Nichollovú portál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #narodeniny #Instagram #oslava #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Meghan

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...