Tiffany Haddish potvrdila vzťah so známym raperom: Už sú ako dvojičky!

Zdá sa, že karanténa v rámci pandémie koronavírusu nespôsobila len početné rozchody párov, ale niekoľko nových vzťahov aj zrodila či upevnila. Medzi nimi je aj jedno prekvapivé spojenie.

05.08.2020 00:00
debata
Herečka Tiffany Haddish v kreácii Aliette. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Tiffany Haddish v kreácii Aliette. Herečka Tiffany Haddish v kreácii Aliette.

Reč je o herečke a komičke Tiffany Haddishovej, ktorá potvrdila v nedávnom rozhovore, že tvorí pár so známym raperom, hercom a producentom menom Common. Štyridsaťročná hviezda to uviedla v rozhovore s moderátorom Stevom-O, v ostatnej epizóde jeho podcastu.

„Áno, som vo vzťahu,“ potvrdila Haddish v nahrávke, ktorá sa objavila na YouTube a zavtipkovala si tiež, že teraz sú so svojím partnerom dvojičky. Hviezda filmu The Kitchen či Lady Business sa totiž len nedávno ostrihala celkom dohola.

Práve pri nakrúcaní filmu The Kitchen spoznala Haddish aj samotného Commona. Romantický vzťah sa však medzi nimi rozvinul až omnoho neskôr. Na začiatku pandémie sa spolu podieľali na charitatívnom projekte Bumble. „Potom sa dal na všetko otestovať, ja som sa nechala otestovať a áno, začali sme spolu spávať,“ vyhlásila otvorene Haddish. Dvojica dokonca spoločne trávila karanténu.

Raper a herec Common. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Raper a herec Common. Raper a herec Common.

Pred moderátorom podcastu si však tiež zavtipkovala, že toto je vôbec prvýkrát, čo randí s celebritou. „S jednou som mala sex, ale toto je prvýkrát, čo s niekým slávnym randím. Som vo vzťahu,“ pokračovala.

Raper a herec Common, ktorý je od nej o osem rokov starší, môže byť spokojný. Jeho partnerka ho totiž opisuje so slovami lásky a obdivu. „Toto je bez debaty najlepší vzťah, v akom som kedy bola. Klopem na drevo! Zhodila som desať kíl, cítim sa sebavedomejšie. Som fakt šťastnejšia. Je to ako vedieť, že mám niekoho, komu na mne záleží a kto mi chráni chrbát. Vyzerá akoby to robil odjakživa. A to milujem. Jeho milujem,“ vyjadrila sa zamilovaná Tiffany.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Common #Tiffany Haddish

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...