Priam dokonalý chlap! Toto spravil Jason Momoa pre svoju milovanú manželku

Herec Jason Momoa už viackrát v minulosti nadchol verejnosť svojím vrúcnym vzťahom k manželke Lise Bonetovej. Nie je však len džentlmen a zamilovaný muž, je to aj poriadne šikovný automechanik!

06.08.2020 00:00
debata
Herečka Lisa Bonet a jej manžel Jason Momoa... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Lisa Bonet a jej manžel Jason Momoa spoločne - od hlavy po päty v značke Fendi. Herečka Lisa Bonet a jej manžel Jason Momoa spoločne - od hlavy po päty v značke Fendi.

Hviezda filmu Aquaman, ktorá pred pár dňami oslávila 41. narodeniny, sa nedávno pochválila svojím počinom, na ktorý sa podujal výslovne kvôli jeho zákonitej polovičke. Momoa totiž zreštauroval pre Bonetovú jej automobil Mustang z roku 1965, prvý automobil, ktorý si kúpila, keď mala 17 rokov.

„Viem, že nedokážeme znovu prežiť spomienky, ale možno dokážeme nejaké znovu vybudovať,“ hovorí herec vo videu na YouTube, v ktorom je zachytený proces jeho práce. S ňou mu pomáhali profesionáli a automobiloví nadšenci.

„Sedieť na mieste spolujazdca s mojou ženou a našimi deťmi na zadnom sedadle – šoférovať jej prvé auto, keď mala 17 – som nadšený, keď uvidím jej výraz tváre,“ povedal tiež Momoa vo videu a doplnil, že od momentu, keď dostal staré ojazdené auto, a jeho súčasnou podobou prešli s tímom mechanikov dlhú cestu.

Následne je na kamere zachytené, ako komiksový hrdina odhaľuje pred svojou manželkou prácu niekoľkých rokov a jej reakcia je na nezaplatenie. Viac si môžete pozrieť vo videu, ktoré sa objavilo na Youtube.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rekonštrukcia #Jason Momoa #Lisa Bonet #automechanik

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...