Ako dvaja barani! Paris Jackson je opäť single, toto bol dôvod rozchodu

Viac ako dva roky tvorili pár, ale to už je minulosť. Modelka a ľudskoprávna aktivistka Paris Jackson sa rozišla so svojím partnerom Gabrielom Glennom.

05.08.2020 13:39
debata
Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn spoločne na amfAR Gala Los Angeles. Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn spoločne na amfAR Gala Los Angeles.

Ako informoval americký magazín People, dvojica si dala zbohom po vyše dvoch rokoch spoločného vzťahu. Správa sa objavila len pár dní po premiére novej epizódy online videí v rámci Facebook Watch Series, kde sa Paris pravidelne delila o chvíle zo svojho života.

„Neustále ideme proti sebe hlavou. Ako dvaja barani,“ hovorí vo videu Paris Jackson a zdá sa, že tvrdohlavosť a časté konflikty boli aj dôvodom ich rozchodu. „Veľký problém Baranov spočíva v tom, že sú veľmi netrpezliví, v závislosti od toho, o čo sa jedná,“ citovali Paris Jacksonovú americké médiá.

„Ľudia, ktorých milujeme a veci, na ktorých nám záleží, pri nich dokážeme mať svätú trpezlivosť. Ale je to skutočne veľmi zaujímavá dynamika. Obaja máme v sebe energiu tvrdohlavcov. Vždy som vedela o sebe, že som tvrdohlavá a vedela som to aj o ňom, lebo je narodený v znamení Býka,“ komentovala Paris Jackson na Facebook Watch.

Dvadsaťdvaročná dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona sa vraj momentálne neplánuje vrhať do nových vzťahov, ale chce si chvíľku užívať „sama so sebou“ a rozjímať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partner #Paris Jackson

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...