Megan Fox vyznala lásku novému milencovi! A čo spravil jej ex? Neuveríte...

Hoci to popierala niekoľko týždňov, už niet pochýb o tom, že herečka Megan Fox je zamilovaná do rapera Machine Gun Kellyho. A azda viac to už ani nemohla dať najavo.

06.08.2020 13:52
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Achingly Beautiful Boy... My heart is yours ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox),

Na Instagrame hviezdy snímok Transformers či Teenage Mutant Ninja Turtles sa objavil odkaz so spoločnou fotografiou Kellyho. Potetovaný umelec na nej stojí pred zrkadlom a robí si fotografiu mobilom, Megan Fox stojí vedľa neho v bikinách. Herečka ju zverejnila s romantickým popisom. „Boľavo krásny chlapec… moje srdce je skutočne tvoje.“

Vyznanie lásky v digitálnej dobe, ako sa patrí! Ale nezostalo bez odozvy a to dokonca od samotného Foxovej (ešte stále) manžela – herca Briana Austina Greena. Ten totiž pridal len pár hodín po Foxovej vlastný odkaz na svoj profil na sociálnej sieti. „Boľavo krásni chlapci… moje srdce je len vaše,“ napísal a pridal fotografiu všetkých svojich štyroch synov, ktorých otcom je – troch z nich má práve so zvodnou hollywoodskou herečkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Austin Green (@brianaustingreen),

Brian Austin Green sa dočkal nadšených reakcií a pobavení od mnohých sledovateľov, ale početná skupina ho tiež skritizovala. „Už chápem, prečo sa s tebou rozišla. Mám pocit, že tvoji synovia sú rozumnejší ako ty sám. Už sa pohni ďalej,“ napísala napríklad Greenovi jedna z užívateliek Instagramu.

Herec, ktorého aj slovenskí diváci poznajú vďaka seriálu Beverly Hills 90210, sa však nenechal odradiť. Fotografiu ponechal a stal sa na pár hodín „hviezdou amerického online priestoru“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Megan Fox #Instagram #fotografia #Brian Austin Green

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...