Sklenaříková má tridsaťsedem, tešila sa z megatorty aj vaku Louis Vuitton

Verili by ste, že slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeu má už 37? A veruže je to tak. Narodeniny oslávila v spoločnosti priateľov v stredu večer v parížskej reštaurácii Musichall. Namiesto pompéznej oslavy však išlo najmä o stretnutie s najbližšími.

18.09.2008 12:03
Adriana Sklenaříková-Karembeu a Christian Karembeu Foto:
Oslavu 37. narodenín pre slovenskú topmodelku Adrianu Sklenaříkovú-Karembeu zorganizoval manžel Christian s niekoľkými priateľmi. Sexi blondínka bola milo prekvapená a nadšene sfúkla sviečky na veľkej ovocnej torte.
debata

„Adriana priletela do Paríža len na šesť hodín a toto malo byť také malé prekvapenie,“ prezradil pre Pravda.sk Sklenaříkovej manažér Miro Šimonič. Ten oslavu nestihol, no zastúpili ho modelkini najbližší.

Medzi gratulantmi nechýbal manžel Christian, ani sestra Natália. Pre dlhonohú blondínku nechali pripraviť obrovskú tortu z čerstvého ovocia s jahodovou polevou. Pompézne darčeky tentoraz nahradila najmä dobrá nálada a stretnutie s priateľmi. Spoločnosti na zábavu vyhrával najatý klavírista.

Adriana Sklenaříková dostala kožený vak značky... Foto: PROFIMEDIA
Adriana Sklenaříková-Karembeu a Patrick Goavec Adriana Sklenaříková dostala kožený vak značky Louis Vuitton.

Čo dostala od manžela, Adriana neprezradila. Ostáva teda len teoretizovať. Ne­dávno však sama priznala, že už s bývalou futbalovou hviezdou myslia na bábätko a tak je jasné, že potomok by pre modelku bol asi jedným z najkrajších podarúnkov. Možno sa o to Christian postaral ešte pred oslavou…

Jeden z darčekov blonďatá rodáčka zo stredného Slovenska odhalila. Od kamaráta, herca Patricka Goaveca dostala kožený vak značky Louis Vuitton. Originálny darček to síce nie je, ale ktorá dáma by pohrdla značkovou kabelkou za pár desiatok tisíc?

Adriana Sklenaříková-Karembeu na premiére filmu...
Manželská dvojica Adriana Sklenaříková-Karembeu...
+25Manželská dvojica Adriana Sklenaříková-Karembeu...
debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...