Bývalka miláčika žien zo seriálu This is Us: O rozvode mi napísal do SMS!

Herca Justina Hartleyho aj vďaka postave v seriáli This is us zbožňujú milióny divákov po celom svete. Ale v súkromí jeho správanie dokáže aj prekvapiť. Teda, ak je pravdou, čo tvrdí jeho bývalá partnerka.

08.08.2020 00:00
debata
Herec Justin Hartley a jeho bývalá manželka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Justin Hartley a jeho manželka Chrishell Hartley. Herec Justin Hartley a jeho bývalá manželka Chrishell Hartley na archívnom zábere.

Tridsaťdeväťročná Chrishell Stause, ktorá bola bezmála dva roky vydatá za televíznu hviezdu, nedávno prezradila, že ich rozchod bol pre ňu nesmierne bolestivý. Dodnes nerozumie tomu, ako jej mohol manžel oznámiť, že sa chce rozviesť.

„Zistila som, že podal žiadosť o rozvod, lebo mi to napísal do správy. O 45 minút neskôr to vedel celý svet,“ prezradila Stause v epizóde z reality-šou Selling Sunset z produkcie Netflixu. So slzami v očiach pred kamerou prezradila tiež, že tak ako sa verejnosť pýtala na dôvody, ona sama ich chcela poznať.

„Viem, že ľudia hovoria, že sme boli manželmi len dva roky, ale predtým sme spolu ďalšie štyri chodili. Keď prišla hádka, zvyčajne dookola opakoval, že odchádza. Neznášam takéto impulzívne správanie a vždy som si myslela, že ak máme nejaký problém, dá sa ho postupne vyriešiť, zapracovať na ňom,“ komentovala pred kamerami Stause, ktorá je od plavovlasého herca mladšia o tri roky.

Tvrdila, že chcela manželovi prehovoriť do duše a naznačiť mu, že ak je rozvod skutočne to, čo chce, sú aj lepšie spôsoby, ako to urobiť. „Pokúsila som sa s ním hovoriť tesne po tom, ako mi to oznámil, pretože som si myslela, že celé je to len vtip. Ale v podstate to bol koniec našej komunikácie. Musela som sa začať zamýšľať nad tým, kam pôjdem. Nájsť si strechu nad hlavou,“ prezradila tiež herečka a aktérka aktuálnej reality-šou.

Hartley sa k rozvodu, ani jej slovám zatiaľ nevyjadril. Od začiatku júna sa však šíri médiami správa o jeho vzťahu s bývalou kolegyňou Sofiou Pernasovou. Dvojica má vraj spolu randiť už niekoľko mesiacov a strávili spoločne aj časť karantény.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #manželka #reality-šou #Justin Hartley #hviezdne vzťahy

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...