Tajný scenár oslavy narodenín Meghan? Žiaden veľký žúr, toto vraj urobil Harry

Pred pár dňami oslávila vojvodkyňa Meghan 39. narodeniny. O tom, ako ich oslávila, sa môžeme len dohadovať. Americký časopis US Magazine však na svojom portáli priniesol vyjadrenie údajného zdroja z blízkeho okolia.

08.08.2020 10:30
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na archívnom zábere.
debata

Podľa neho sa pri príležitosti narodenín nekonala žiadna veľká narodeninová párty, ale veľmi intímna a súkromná oslava len s najbližšími. Zdroj tvrdí, že princ Harry dokonca pre svoju manželku (a pozvaných blízkych) sám uvaril večeru.

Vraj išlo o trojchodové menu, ktorého súčasťou bola čokoládová torta. Mladšiemu zo synov princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany však mala pomáhať v kuchyni svokra Doria Ragland, mama vojvodkyne Meghan.

„Strávili deň ako rodina. Harry, Meghan, jej mama Doria a Archie. Meghanina mama sa večer postarala o princa Archieho a Harry s Meghan si mohli vychutnať pár hodín sami ako manželia na romantickej večeri,“ citoval magazín nemenovaný zdroj.

Podľa jeho informácií chcel princ Harry urobiť narodeninový deň svojej vyvolenej veľmi špeciálny a osobný. Aj darček, ktorý pre ňu vybral, má vraj najmä sentimentálnu hodnotu. Ide vraj o náhrdelník, ktorý už dávnejšie Harry objavil a rozhodol sa, že to bude pre Meghan ten správny darček.

O tom, či takto skutočne prebiehala oslava 39. narodenín niekdajšej seriálovej hviezdy projektu Kravaťáci, však skutočne môžeme len uvažovať. Ale ktohovie, americké médiá majú celkom spoľahlivé zdroje. Alebo Harry s Meghan klebetný personál…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #narodeniny #oslava #vojvodkyňa Meghan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...