Nikdy sme k sebe úplne nepasovali, vyhlásila Paltrow o manželstvo s Martinom

Herečku Gwyneth Paltrowovú pozná dnes svet ako sebavedomú podnikateľku, nadšená manželku a matku.

08.08.2020 13:56
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Foto: ,
Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin na zábere z januára 2014.
debata
zväčšiť Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin sa... Foto: SITA/AP, Colin Young-Wolff
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin sa spolu objavili v spoločnosti aj začiatkom januára 2014. Vyzerali spokojne a šťastne.

Po jej boku stojí hollywoodsky scenárista Brad Falchuk a spoločne udržiavajú dobré vzťahy aj s Paltrowovej exmanželom Chrisom Martinom.

V stĺpčeku pre britský Vogue sa plavovlasá hviezda však celkom otvorene rozpísala aj o tom, prečo sa vlastne skončilo jej predchádzajúce manželstvo, z ktorého pochádzajú jej dve deti – dcéra Apple a syn Moses.

„S mojím bývalým sme vždy boli dobrí priatelia. Dokázali sme sa smiať na tých istých veciach, zdieľali sme spoločný humor, dojmy z vecí okolo nás. Boli sme si naozaj blízki, ale zároveň sme sa nikdy úplne neprispôsobili tomu, že sme pár. Skrátka sme k sebe úplne nepasovali, vždy sa tam dalo vycítiť trochu nepokoja, akoby neistoty,“ vyhlásila blondínka pre britský módno-spoločenský magazín.

Priznala sa tiež, že sa nevzdávali s Chrisom Martinom ľahko a dlhší čas sa pokúšali ich vzťah zachrániť. Dôvodom boli okrem iného aj deti, dnes už 16-ročná Apple a o dva roky mladší Moses. „Nechceli sme zlyhať. Medzi dňom, keď mi všetko došlo a dňom, keď sme už prestali odmietať túto pravdu, sme vyskúšali naozaj všetko. Nechceli sme nikoho nechať v štichu, netúžili sme zraniť naše deti a nechceli sme stratiť rodinu,“ komentovala Paltrow.

Zároveň však dodala, že až v momente, keď si uvedomila, že už nestojí na žiadnom rázcestí, ale je na správnej ceste, sa všetko dalo do poriadku. V komentári pre britský módnik však tiež priznala, že sa ako pár stretli s množstvom kritiky a verejného opovrhovania a že ich rozchod, ktorý sa snažili zvládnuť inak ako väčšina hollywoodskych párov, nebol celkom jednoduchý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #manželstvo #Gwyneth Paltrow #Chris Martin #hviezdne vzťahy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...