Mladá manželka zvádzala Mykonos a Vincent Cassel? ...plní otcovské povinnosti

Medzi Vincentom Casselom a jeho pôvabnou polovičkou Tinou Kunakeyovou zjavne funguje vzájomná otvorenosť a miera slobody. Konieckoncov, potvrdzuje to aj ich letná dovolenka, trávi ju každý sám.

10.08.2020 00:00
debata (1)
Herec Vincent Cassel a jeho mladšia dcéra... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
550928857 Herec Vincent Cassel a jeho mladšia dcéra Leonie, ktorú má s exmanželkou - herečkou Monicou Bellucciovou.

Francúzsku krásku načapali paparazzovia na ostrove Mykonos, kde sa predviedla na pláži v niekoľkých plavkových kreáciách a razom sa stala magnetom pre reportérov, ale aj pre okolitých návštevníkov pláže. Dvadsaťtriročná Tina, ktorá je úspešnou modelkou, vyzerala doslova ukážkovo v žltých dvojdielnych bikinách.

Zhodou okolností v rovnakom čase dovolenkoval aj jej manžel Vincent Cassel, ktorý je od nej starší o 30 rokov. Ten si to v posledných dňoch namieril k talianskemu jazeru Como, obľúbenému miestu talianskej, ale aj svetovej smotánky.

Cassel, ktorého diváci poznajú napríklad z filmu Kráska a zviera či Dannyho dvanástka, však nebol sám. Predviedol sa ako ukážkový otec a na brehu jazera zabával dcérku Léonie.

Modelka Tina Kunakey počas svojej dovolenky na... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Modelka Tina Kunakey počas svojej dovolenky na Mykonose. Modelka Tina Kunakey počas svojej dovolenky na Mykonose.

Len desaťročné, na svoj vek staršie vyzerajúce dievča, je mladšou z dvoch dcér, ktoré má francúzsky herec so svojou bývalou manželkou Monicou Bellucciovou. Dvojica spolu vychovávala aj pätnásťročnú dcéru Devu. Obe dievčatá však momentálne žijú u slávnej mamy a na pravidelnej báze navštevujú a trávia čas aj u známeho otca.

Podľa záberov od jazera Como bolo zjavné na prvý pohľad, že mladá Léonie si prítomnosť otca nadovšetko užíva, vyzerala veľmi spokojne. Okrem Devy a Léonie má Cassel ešte tretiu dcérku menom Amazonie, jej matkou je práve spomenutá Tina Kunakey.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #dcéra #Vincent Cassel #manželia #Tina Kunakey

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...