Kate a William ako dohadzovači! Neuveríte, v akej svadbe majú prsty

Thomas van Straubenzee (38) je priateľ z detstva princa Williama a teraz je aj šťastným mladomanželom.

11.08.2020 11:00
Zelená farba patrí medzi obľúbené aj u... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate s manželom Williamom na archívnom zábere.
debata

Za ženu si vzal Lucy Lanigan-O'Keeffeovú (32), učiteľku v škole, ktorú navštevujú princezná Charlotte (5) a princ George (7).

Ako informuje „Sunday Times“ pár si už 24. júla povedal svoje „áno“ v kostole v Chelsea v juhozápadnom Londýne. Prítomní na obrade boli iba rodičia a súrodenci, pretože veľké svadby sú kvôli koronakríze v Británii stále zakázané.

Svadba bola pôvodne plánovaná v apríli a ako družička sa mala na nej zúčastniť aj princezná Charlotte. Svoju úlohu na svadbe mal zohrať aj princ William, podobne, ako sa stalo v roku 2011 na kráľovskej svadbe s Kate Middletonovou, kedy výraznú rolu hral práve Thomas van Straubenzee. O pár rokov sa ako jeden z najbližších priateľom Williama stal krstným otcom princeznej Charlotte.

Pre Van Straubenzeeho ide už o druhé manželstvo. V roku 2013 sa oženil s Melissou Percyovou, dcérou vojvodu z Northumberlandu. Pár sa rozviedol v roku 2016. Vzťah s Lucy Lanigan-O'Keeffeovou sa stal oficiálnym v apríli 2019. V tom čase už mali byť vo vzťahu niekoľko mesiacov. Ako špekulujú britské médiá, práve Kate a William mohli dvojicu zoznámiť a pohrať sa tak jemne s osudom dvoch mladých ľudí v pozícii „dohadzovačov“.

Thomas van Straubenzee, ktorý pracuje ako partner v realitnej kancelárii, pozná Williama už od základnej školy. Jeho brat Charlie van Straubenzee je zasa blízkym priateľom princa Harryho.

Charlotte a George navštevujú súkromnú školu Thomas's Battersea, ktorá sa nachádza niekoľko kilometrov od ich rodinného sídla v Kensingtonskom paláci. Za ročné štúdium na tejto škole kráľovskí rodičia platia 19 000 libier. Školu navštevuje približne 560 detí vo veku od štyroch do 13 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....