Po rokoch...! Takto si Ondrej Kandráč s krásnou manželkou vychutnávajú kočíkovanie

Svet slovenského šoubiznisu sa v uplynulých mesiacoch rozrástol o niekoľko bábätiek, spojenie baby boom je tak viac ako na mieste.

11.08.2020 00:00
Ondrej Kandráč Foto:
Ondrej Kandráč s manželkou po udeľovaní sošiek OTO 2017.
debata

Moderátorka Barbora Krajčírová, speváčky Mária Čírová či Monika Bagárová, krásna tanečnica Ivana Gáborík… Tie všetky sa tešili z malých prírastkov do rodiny.

Svojho tretieho potomka sa dočkal aj populárny muzikant, huslista a spevák Ondrej Kandráč, jeho manželka Erika mu koncom júna porodila ich tretieho potomka, dcérku. Tá dostala meno Mária. Spokojný otecko nie je na zábery so svojím najmladším pokladom vôbec skúpi a tak sa jeho fanúšikovia, ktorých má na Instagrame vyše 40 000, môžu pravidelne tešiť z jeho zverejnených „oteckovských“ záberov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Večerná pohoda na terase @erika_kandracova #spolu #podvecer #doma @babetkovopremium @mamasandpapasslovensko @tatras.store

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Šťastní rodičia sa tak podelili o fotografiu z výletu v prírode, kedy sa malá Mária nosila v ružovom nosiči, ale niekoľko fotografií 42-ročný hudobník zverejnil aj z kočíkovania – Mária sa vozí k šedom kočíku a prechádzky si užívajú obaja rodičia – ako napísal Ondrej Kandráč k jednému zo zverejnených záberov – z kočíkovania po rokoch sa tešia obaja, on aj manželka. Dvojica okrem Márie vychováva aj dve staršie deti – syna Ondrejka a dcérku Emku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondrej Kandráč

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...