Beckerova ex má v zuboch jeho novú milenku! Isté pravidlá medzi ženami predsa platia

V roku 2018 sa rozpadlo manželstvo Borisa Beckera a Lilly Beckerovej, zbohom si dali po trinástich spoločných rokoch.

10.08.2020 14:00
Boris Becker Foto: ,
Boris Becker a manželkou Lilly Becker - archívny záber.
debata

Známy tenista a niekdajšia modelka sa spoznali v roku 2005 v Miami, kedy sa začal ich vzťah, ktorý pripomínal jazdu na horskej dráhe. V roku 2009 sa zosobášili v St. Moritz, o rok nato prišiel na svet ich spoločný syn Amadeus. A práve syn Amadeus, ktorý medzičasom oslávil 10 rokov, sa stal aktuálne kameňom sváru manželov.

Lilly Beckerovej sa nepáči, že na spoločnú dovolenku, ktorú mal jej exmanžel absolvovať so synom, zobral aj svoju novú milenku – Lilian de Carvalho Monteiro, s ktorou ho médiá dávajú dohromady od polovice júna. Išlo o relax na ostrove Ibiza, kde fotografi zachytili, ako Lilian natiera Amadea opaľovacím krémom a trávi s ním priveľa času. Ako sa vyjadrila Lilly Becker pre Daily Mail, nepovažuje to za férové zo strany novej priateľky jej exmanžela.

„Existujú nepísané pravidlá, ktoré by mali medzi ženami platiť. Keď som ja bola pred rokmi Borisovou priateľkou a mala som absolvovať dovolenku s jeho deťmi z prvého manželstva, zatelefonovala som jeho exmanželke Barbare, aby som sa jej predstavila a opýtala, či jej to nevadí a či ich synovia nepotrebujú nejakú špeciálnu starostlivosť, napríklad, ak by mali nejaké alergie a podobne.“ Zo strany Lilian de Carvalho Monteiro sa ničoho podobného nedočkala.

Z manželstva s Barbarou Beckerovou má tenista synov Noaha (24) a Eliasa (18). Okrem toho je aj otcom Anny Ermakovej (18), ktorá prišla na svet po jeho mimomanželskej afére s modelkou Angelou Ermakovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Lilly Becker

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....