Prezidentka Zuzana Čaputová ukázala nového člena rodiny! Z jej Leona budete namäkko

Prezidentka Zuzana Čaputová opäť prekvapila! Na svojom facebooku predstavila nového člena rodiny, dokonca prezradila aj jeho meno.

10.08.2020 10:58
debata (31)

„Rada by som vám predstavila nášho nového člena rodiny. Je to neskutočne učenlivý a živý psík. Volá sa Leon a už niekoľko týždňov nám robí veľkú radosť,“ napísala k zverejnenému záberu, na ktorom drží malého psíka v náručí. Zároveň sa opýtala svojich fanúšikov, ktorí ju sledujú na facebooku aj na Instagrame, akého domáceho miláčika majú doma. Na Instagrame dokonca pridala aj záber zo záhrady, kde sa malý štvornohý Leon preháňa.

Zábermi zo súkromia z času na čas slovenská prezidentka príjemne prekvapí. Koncom júla poslala pozdrav z dovolenky z Vysokých Tatier, na ktorej ju okrem jej dvoch dcér sprevádzal aj jej nový partner, ekologický aktivista Juraj Rizman. Na dovolenkových záberoch si zapózovala tak, ako ju často nevidieť – v pohodlnom turistickom oblečení spolu s dcérami Emou a Leou.

Ešte predtým prekvapila prezidentka SR aj záberom z kultúrneho podujatia, kedy ruka v ruke s partnerom navštívili divadelné predstavenie Herečky. To herci odohrali v priestoroch Zichyho paláca. Následne ich prezidentka pozdravila a poďakovala za skvelý zážitok.

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...