Spolu a takí spokojní! Coopera a Garnerovú nachytali fotografi na pláži

Bradley Cooper a Jennifer Garner si minulý týždeň užili spoločný deň na pláži v Malibu a fotografi boli pri tom!

11.08.2020 09:00
Bradley Cooper a Jennifer Garner Foto:
Bradley Cooper a Jennifer Garner na archívnom zábere zo seriálu Alias.
debata

Americké médiá začali okamžite šíriť špekulácie o novom hviezdnom páre. Kde je však pravda? Naozaj zahorel držiteľ Oscara láskou k exmanželke svojho kolegu, Bena Afflecka?

V roku 2019 ohlásili rozchod herec Bradley Cooper a supermodelka Irina Shayk. 45-ročný Cooper a 34-ročná Irina majú spoločnú dcérku Leu, ktorá prišla na svet v marci roku 2017. Aj jeho dcérka mala byť na pláži počas jeho stretnutia s Garnerovou, ako informuje napríklad stránka Page Six a ako ich zachytili paparazzi fotografi. Slávna dvojica si v Malibu vychutnala spoločný relax plný úsmevov a pohody. Jednoducho – príjemný deň ako z reklamy.

Po boku 48-ročnej Garnerovej sa mal po jej rozchode s Affleckom objavovať americký podnikateľ John Miller, s týmto vzťahom má byť po dvoch rokoch koniec. Garnerová sa však s Millerom neobjavila na žiadnom oficiálnom podujatí a vzťah nikdy oficiálne nepotvrdila. V médiách sa objavilo len zopár paparazzi záberov, ktoré slávnu herečku so 40-ročným podnikateľom zachytili napríklad na spoločnej káve či na farmárskom trhu.

Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry. Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry - archívny záber.

Či k sebe slávna dvojica Cooper-Garner predsa len po rokoch priateľstva našla cestu, alebo išlo len o priateľský výlet, ukáže čas. Ako cituje stránka Page Six zdroj z okolia dvojice, ich vzťah má byť iba platonický. „Cooper a Garner sú priateľmi celé roky a nič viac medzi nimi nie je,“ píše Page Six.

Manželský pár Jennifer Garner – Ben Affleck ohlásil v roku 2015 rozchod. Spoločne vychovávali tri deti – Violet (14) Seraphinu (11) a Samuela (8).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Bradley Cooper

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...