Dočkal sa Arnold Schwarzenegger vnuka či vnučky? A čo meno? Už je všetko jasné

30-ročná Katherine Schwarzenegger pred pár dňami porodila hollywoodskemu hercovi Chrisovi Prattovi (41) prvého potomka.

11.08.2020 13:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger.
debata (2)

Prvé dni však slávny pár o potomkovi mlčal, dokonca nebolo ani jasné, či sa dočkali chlapčeka alebo dievčatka. Skutočnosť, že sa stali rodičmi, médiám potvrdil mladší brat Katherine Schwarzeneggerovej, Patrick. Viac informácií zverejnil sám Chris Pratt až teraz.

Pri fotografii, ktorú zverejnil na Instagrame, svieti aj meno ich malého pokladu. „S radosťou oznamujeme narodenie našej dcérky, Lyly Marie Schwarzenegger Pratt. Nemôžeme byť šťastnejší. Obom, mame aj dcérke, sa darí skvele,“ napísal 41-ročná herec.

Pre Pratta ide o druhé dieťa. Hercovou prvou manželkou sa v roku 2009 stala herečka Anna Faris, s ktorou má syna Jacka. Dvojica sa rozišla v roku 2017. Chris Prat a 30-ročná dcéra Arnolda Schwarzeneggera spolu začali randiť v roku 2018 a v roku 2019 sa zasnúbili aj postavili pred oltár.

Christopher Michael Pratt je známy najmä ako Peter Quill alias Star-Lord z filmov Strážcovia Galaxie (2014), Strážcovia Galaxie 2 (2017), Avengers: Nekonečná vojna (2018) a Avengers: Endgame (2019). Katherine Schwarzenegger je úspešnou blogerkou a knižnou autorkou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Katherine Schwarzenegger

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...