Ed Sheeran s maželkou vraj budú rodičmi. Tehotenstvo taja už mesiace!

Súkromie speváka Eda Sheerana je roky pod rúškom tajomstva. Aj o jeho svadbe sa médiá dozvedeli až o niekoľko mesiacov neskôr.

12.08.2020 13:04
Ed Sheeran Foto: ,
Ed Sheeran na archívnom zábere.
debata

Preto asi neprekvapí ani správa o tom, že slávny britský spevák a jeho manželka sú vraj v šťastnom očakávaní. Samozrejme, ani jeden z nich to pre médiá nepotvrdil.

Dvadsaťdeväťročnému Sheeranovi a jeho manželke Cherry Seabornovej sa podľa novín The Sun podarilo počať potomka ešte pred štartom karantény v časoch najväčšej pandémie koronavírusu. Obdobie karantény sa však pre nich zároveň stalo aj obdobím, keď nie sú pod dohľadom médií.

„Ed a Cherry sú šťastím bez seba. Sú skutočne nadšení, ale všetko sa snažia držať v čo najväčšej tajnosti. Karanténa bola perfektný dôvod nebyť toľko videní a držať veci v tajnosti, ale keďže už je tu druhá polovica tehotenstva, začali to postupne hovoriť rodine a najbližším,“ komentoval zdroj, ktorý cituje The Sun.

Podľa jeho slov by dieťatko malo prísť na svet na prelome augusta a septembra. „Robia ešte posledné úpravy ich domu, aby všetko bolo pripravené,“ komentoval zdroj.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #manželka #Ed Sheeran

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...