Takže klasika? Princovia William a Harry sa vraj najviac hádali pre peniaze!

Človek by si povedal, že v kráľovskej rodine to nemôže byť problém. Ale ako naznačuje nová biografia o princovi Harrym, kniha Finding Freedom, práve financie mali byť zdrojom konfliktov medzi ním a jeho starším bratom.

15.08.2020 00:00
Princ William (vľavo), jeho brat Harry a ich... Foto:
Princ William (vľavo), jeho brat Harry a ich otec - princ Charles spoločne na zábere z roku 2000.
debata

Citácie z knihy, ktorej celý názov znie Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of the Modern Royal Family, priniesol portál ETOnline.com. Píše sa v nich napríklad aj nasledovné:

„Hoci je Charles aj Harryho otcom, zároveň je tiež šéfom oboch princov, čo robí ich vzťah komplexným z niekoľkých dôvodov. To, kde ste sa v tejto rodine narodili, vám diktuje pozíciu moci a aj preto bol Harry vždy až druhým v poradí za svojím starším bratom,“ píše sa v knihe.

Pozícia toho druhého vraj platila aj v prípade, keď prišlo na financovanie aktivít oboch princov. Harry mal vždy zostať ukrátený v porovnaní so svojím starším bratom, ktorý je po princovi Charlesovi ďalším následníkom britského trónu.

„V minulosti sa niekoľkokrát stalo, že Harry chcel pracovať na väčších projektoch, robiť viac charitatívnej práce, ale nemohol dostať od otca peniaze, ktoré by mu v tom pomohli. William bol vždy prioritou. Veľa ich nezhôd sa dialo práve kvôli peniazom,“ píše sa v novej knihe, ktorá tak potvrdzuje, že rodinné konflikty sa nelíšia, či už ide o bežnú, alebo kráľovskú rodinu.

Aj v klasických rodinách sa často práve financie stávajú zdrojom nezhôd. Podobne ako pocit uprednostňovania jedného člena pred iným. Ale prekvapuje vás to vôbec?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #princ William #princ Harry #rodina #konflikt #biografia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...