Aha na zvodkyňu v červenom! Takto hovorí Zuzana Haasová prepáč

Zvodná diva v červenom a po boku nový muž! Taká je herečka a speváčka Zuzana Haasová v novom klipe "Prepáč mi“.

13.08.2020 00:00
debata

Text k piesni má na konte sama speváčka. Postúpala som si seba, postúpala som aj teba, postúpala som ťa veľmi, nehnevaj sa a ver mi… Spieva Zuzana Haasová v novinke „Prepáč mi“. "Text je nadčasový a myslím si, že každý sa v ňom nájde. Aj názov je neustále použiteľný, aj keď niekedy sa na tie slová zabúda. Skladba vznikla už dávnejšie, trvalo totiž dlho, kým som ju naspievala. Vždy som sa totiž v nejakej chvíli pri nej rozplakala. A vtedy ma môj producent poslal domov – vyplač sa, vyspievaj a potom mi zavolaj – budeme pokračovať,“ vysvetľuje vznik piesne Zuzana Haasová.

Zuzana Haasová v novom klipe "Prepáč mi“. Foto: Vlado Anjel
Zuzana Haasová Zuzana Haasová v novom klipe "Prepáč mi“.

V klipe si Zuzana zahrala na klavíri aj zatancovala so sympatickým Martinom Šulajom. „Prepáč mi“ je niekedy povedať ťažké a preto to Zuzana Haasová za mnohých povedala pesničkou. Ten človek, komu to patrí, určite pochopí, že je to pre neho…

K novej skladbe vznikol romantický videoklip, v ktorom sa Zuzka predstavila ako zvodná diva. "Hľadala som počas karantény bezpečné miesto s minimálnym počtom ľudí, kde by sme nikoho neohrozili. A našli sme krásne historické priestory divadla Malá scéna. Je to divadlo a javisko, ktoré dôverne poznám aj ako herečka. Za kameru sa postavil Rišo Wagner a scenár vymyslel režisér Martin Mika. Po prvýkrát som do toho nerýpala a nechala tvoriť v mojich projektoch aj niekoho z vonka, bolo to pre mňa čudné a nové,“ s úsmevom konštatuje Zuzana Haasová.

Zuzana Haasová s Martinom Šulajom v novom klipe... Foto: Vlado Anjel
Zuzana Haasová Zuzana Haasová s Martinom Šulajom v novom klipe "Prepáč mi“.

Okrem šarmantnej Zuzky si v klipe zahral princ v podaní elegantného Martina Šulaja. So Zuzkou sa stretli pred tromi rokmi a stali sa z nich kamaráti. „Martin je pekný, galantný muž, zábavný aj v súkromí. A to bola moja predstava o mužovi v mojom klipe. Martin bol pri tejto smutnej pesničke aj prispôsobivý, aj keď to mal pri mne ťažké. Navyše sme hrali partnerov, takže som ho "učila“ bozkávať sa bez bozku „na kapra“ a na tom sme sa smiali celý tím. Nakrúcanie bolo vzrušujúce, pretože na kamere nesmeli byť žiadne intímnosti, takže keď sme boli na milimetre od seba blízko, museli sme stáť, nepohnúť sa a nechať so sebou robiť, čo mi napadlo… ,“ dodala Haasová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Haasová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....