Naučila som sa odpustiť neodpustiteľné, Sharon Stone píše memoáre

Fanúšikovia herečky Sharon Stone sa môžu tešiť! Budúci rok vydá slávna blond hviezda svoje memoáre.

13.08.2020 00:00
People Sharon Stone Foto:
Herečka Sharon Stone.
debata

Správu potvrdila na Twitteri. Kniha s názvom „The Beauty of Living Twice“, pri publikovaní ktorej spojila sily s vydavateľstvom Knopf, uzrie svetlo sveta v marci 2021.

„Naučila som sa odpustiť neodpustiteľné. Dúfam, že keď budem zdieľať svoju cestu, naučíte sa to isté,“ napísala hollywoodska hviezda na Twitteri a Instagrame. Herečka sa chce podeliť o svoje životné skúsenosti, aby pomohla ostatným. Stone píše úprimne o svojej kariére aj o súkromnom živote, napríklad o dôsledkoch jej mozgovej príhody. Ako uviedol vydavateľ, vo svojich spomienkach je „odvážna, čestná a otvorená“.“

Roky je v Hollywoode označovaná za sexsymbol, za sebou má dve nevydarené manželstvá. A hoci sa môže zdať, že niekto ako ona nemôže mať núdzu o mužov, nedávna udalosť tieto predstavy zmenila. 62-ročná hviezda sa totiž zaregistrovala na zoznamku „Bumble“ v snahe s niekým sa zoznámiť. Predstaviteľku Catherine Tramellovej z trileru Základný inštinkt však zablokovali v presvedčení, že jej profil je falošný. Herečka sa sama touto skutočnosťou „pochválila“ na Instagrame. Jej doposiaľ posledným partnerom bol o 20 rokov mladší taliansky podnikateľ Angelo Goffo.

Filmovým debutom pre Sharon bola minirola vo filme Woodyho Allena Stardust Memories (Spomienky na hviezdy prach, 1980) a rozhodne zlomová pre jej kariéru bola úloha v erotickom thrileri Basic Instinct (Základný inštinkt, 1992).

V roku 2001 utrpela mŕtvicu mozgu s rozsiahlym krvácaním, nasledovala dlhá liečba a rekonvalescencia. V rozhovore pre Variety v roku 2019 vyhlásila, že po tomto období jej trvalo zhruba sedem rokov, kým sa znovu dala do poriadku a boli to roky poriadne ťažké. „Musela som si vziať znovu hypotéku na môj dom. Stratila som úplne všetko, čo som mala. Prišla som o moje miesto vo filmovom biznise. Jeden deň som bola najsexi filmová hviezda tých čias a odrazu som nemala nič,“ komentovala Stone v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....