Ľudia ma chcú vidieť trpieť a so zlomeným srdcom, tvrdí raperka Cardi B

Raperka Cardi B tvorí pár s kolegom z brandže. Reč je o členovi formácie Migos, raperovi Offsetovi, s ktorým sa pred časom vzala. Napriek tomu, že dvojica je vraj šťastná, neustále sa objavujú klebety o problémoch.

13.08.2020 00:00
cardi B Foto:
Billboard Music Awards 2019: Offset a Cardi B na červenom koberci.
debata

V rozhovore pre magazín Elle samotná hip-hopová hviezda prezradila, že sa jej zdá, akoby ju ľudia chceli vidieť trpieť. „Neustále sa objavujú nejaké klebety o mne a mojom manželovi. Niekedy mám pocit, že ľudia začínajú s klebetami, lebo túžia vidieť ma so zlomeným srdcom. Chcú, aby som bola zranená,“ vyhlásila v interview.

„Viem, že môj vzťah obsahuje veľa drámy a všetkého. Ale zároveň je v ňom veľa lásky, vášne, je tam veľká dôvera a je tam aj priateľstvo. Vždy sme to my dvaja proti celému svetu,“ doplnila ešte Cardi B, ktorá nedávno zverejnila novinku v spojení s kolegyňou Megan Thee Stallion.

Skladba WAP, ktorá sa dočkala aj poriadne škandalózneho videoklipu, rozdelila hudobných fanúšikov na dva tábory. Niektorí tvrdia, že súčasné hviezdy ako Cardi B už nevedia ako zaujať a všetko stavajú na jednu kartu menom sex a provokácia.

Video WAP si môžete pozrieť nižšie a posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #klebety #dráma #Cardi B #Offset

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...