Následníčka Megan Foxovej? Jej ex po boku dlhonohej dcéry doktorky Quinnovej

Súkromný život herca Briana Austina Greena nie je v tomto období práve prechádzkou ružovou záhradou.

14.08.2020 00:00
debata

Pred pár týždňami sa mu po dlhších špekuláciách rozpadlo manželstvo s herečkou Megan Foxovou. Kráska z Tranformerov našla spriaznenú dušu pri inom mužovi, ako sa pred časom vyjadrila ona sama. Jej novým partnerom sa stal raper Machine Gun, ktorý matku troch malých detí očaril doslova „na počkanie“.

Brian Austin Green a dcéra herečky  Jane... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Flynn Brian Austin Green a dcéra herečky Jane Seymourovej, Jennifer Flynn.

„Okamžite som vedela, že on je mojou spriaznenou dušou. Vlastne si myslím, že sme dve polovice jednej duše. A presne to som mu aj povedala, pretože som to pocítila takmer okamžite,“ opísala Fox v podcaste "Give Them Lala … With Randall“.

47-ročného Briana Austina Greena síce následne médiá spájali s novou ženou, ale nič vážne sa z toho nevykľulo. Aktuálne ho paparazzi nachytali na prechádzke a posedení s dlhonohou a dlhovlasou kráskou. Jej meno je Jennifer Flynn a ide o dcéru slávnej seriálovej hviezdy Jane Seymourovej, ktorú diváci poznajú najmä ako doktorku Quinnovú.

Herečka Megan Fox a jej manžel  Brian Austin... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

Párik sa srdečne zvítal objatím priamo na ulici v Calabasas, potom ich spoločné kroky smerovali do kaviarne, kde si spolu dlhšiu chvíľu posedeli. Následne sa ešte usadili aj na lavičke v parku a zotrvali v srdečnom rozhovore.

A hoci dcéra slávnej herečky je nepochybne „kočka“, dokonca sa typovo podobá na Megan Foxovú, o žiadnu romancu podľa potrálu TMZ nejde. Brian Austin Green a Jennifer Flynn sú obchodnými partnermi v internetovej spoločnosti, spolupartnerkou v nej má byť podľa TMZ aj spomínaná Jane Seymour.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Brian Austin Green

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...