Odhalenia z knihy o Meghan a Harrym: Vzali si na mušku aj Pippu! Pre toto...

V týchto dňoch sa na pulty obchodov dostáva nová kniha o kráľovskej rodine, lepšie povedané o živote manželov Meghan a Harryho, vojvodkyne a vojvodu zo Sussexu, ktorí sa rozhodli dobrovoľne začiatkom roka vzdať kráľovských povinností aj výhod.

14.08.2020 00:00
debata (1)
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na... Foto: SITA/AP, Justin Tallis
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews. Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na zábere z roku 2017.

V titule pod názvom Finding Freedom, pod ktorým je podpísaná dvojica autorov Omid Scobie a Carolyn Durandová, sa odhaľuje množstvo tajomstiev či potvrdzuje niekoľko bulvárnych klebiet z kráľovského dvora. Niektoré z nich konkrétnych aktérov určite nepotešia. Autori knihy sa napríklad nevyhli ani Pippe Middletonovej, sestre vojvodkyne Kate, manželky princa Williama.

V novej knihe sa píše, že Pippa Middleton bola veľmi neochotná pozvať na svoju svadbu, ktorá sa konala v roku 2017, vtedy ešte herečku Meghan Markleovú. Hoci o jej vzťahu s princom Harrym sa už v tom čase dávno vedelo, dvojica ešte nebola zasnúbená a tak mala vraj mladšia sestra vojvodkyne Kate dôvod, prečo Meghan nepozývať.

Vojvodkyňa Meghan prichádza v dobrej nálade na... Foto: SITA/AP, Ben Curtis
Vojvodkyňa Meghan prichádza v dobrej nálade na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone. Za ňou Pippa Matthews-Middleton. Vojvodkyňa Meghan prichádza v dobrej nálade na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone. Za ňou Pippa Matthews-Middleton.

„Vďaka mediálnemu šialenstvu, ktoré prenasledovalo Meghan a Harryho na každom kroku, sa Pippa zdráhala pridať Meghan na zoznam hostí na jej veľký deň D. Nevesta aj jej mama, Carole, v súkromí skrývali obavy, že prítomnosť americkej herečky spolu s princom Harrym môže zatieniť hlavnú udalosť,“ píše sa vo Finding Freedom.

Harry a Meghan v tom čase súhlasili s návrhom, že sa americko-kanadská herečka neobjaví v kostole po Harryho boku. Mala údajne možnosť držať sa od princa v 50-metrovej vzdialenosti. Na samotnú svadbu napokon Meghan vôbec nedorazila, čo médiá v tom čase, samozrejme rozoberali. Herečka zavítala až na večernú recepciu, ktorá nasledovala po svadbe Pippy Middletonovej s Jamesom Matthewsom.

Autori knihy však netvrdia, že to skomplikovalo vzťahy medzi Meghan a Pippou. Hoci sa tieto dve dámy nevídali často, spoločne sa objavili napríklad na turnaji vo Wimbledone, kde pôsobili kamarátsky a uvoľnene.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #kniha #svadba #Pippa Middleton #vojvodkyňa Meghan #Finding Freedom

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...