Tu je nový domov Harryho a Meghan! Dychberúca rozprávka za 14 miliónov

Ako vyzerá rozľahlý pozemok a vila, v ktorej sa po odchode z Los Angeles udomácnili princ Harry, jeho manželka Meghan a ročný Archie? Odpoveď je jednoznačná! Je to dychberúca rozprávka.

13.08.2020 15:00
debata (5)

V stredu uviedol hovorca páru: „Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa presťahovali do svojho rodinného domu (v Santa Barbare) v júli tohto roku.“ Luxusné sídlo, ktoré si prenajímali v Hollywood Hills od producenta a herca Tylera Perryho, tak vymenili za vlastné bývanie v Santa Barbara. Presťahovaním sa zároveň získali aj nových celebritných susedov ako Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, George Lucas či Rob Lowe.

Nový domov Harryho a Meghan v Santa Barbara za... Foto: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
princ Harry Nový domov Harryho a Meghan v Santa Barbara za 14 650 000 dolárov. Santa Barbara je vzdialená 160 kilometrov severne od Los Angeles.

Ako píše Daily Mail, dokumenty o nehnuteľnosti prezrádzajú, že rozľahlý dom v luxusnej štvrti Montecito s obrovským pozemkom bol zakúpený už 18. júna. Nehnuteľnosť s deviatimi spálňami a 16-timi kúpeľňami obklopuje pozemok o rozlohe 5,4 hektárov. Kráľovský pár mal za všetko zaplatiť 14 650 000 dolárov. Ako k väčšine domov v tejto celebritnej štvrti, aj k vile Harryho a Meghan vedie súkromná cesta a odľahlý pozemok má majiteľom poskytovať dostatok súkromia, ukrýva sa za vysokými bránami. Či to fotografmi prenasledovanému páru bude stačiť, ukáže čas.

Interiér 14-miliónovej nehnuteľnosti princa... Foto: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
princ Harry Interiér 14-miliónovej nehnuteľnosti princa Harryho a jeho manželky v Santa Barbara.

Nehnuteľnosť je tvorená hlavným domom, ktorý má obytnú plochu 1 300 metrov štvorcových a menšími nehnuteľnosťami. K hlavnému domu patrí okrem spální a kúpeľní podľa spomínaného denníka knižnica, kancelária, wellness so samostatnou suchou a mokrou saunou, kino, telocvičňa, herňa, vonkajšie arkády, vínna pivnica či garáž pre päť áut.

Na krásnom zelenom pozemku sa nachádzajú rozsiahle trávniky, stupňovité ružové záhrady, storočné olivovníky, všade vonia kvitnúca levanduľa. Pohľad z výšky odhaľuje aj obrovský bazén, detské ihrisko s atrakciami či tenisový kurt. Ako uvádza TMZ, na pozemku je menší dom s dvoma spálňami, ktorý môže slúžiť ako domov pre matku vojvodkyne Meghan, Doriu Ragland. Tá svojej dcére pomáha so starostlivosťou o Archieho a spoločnosť kráľovskému páru robila už v ich prenajatej vile v Los Angeles. Santa Barbara je vzdialená 160 kilometrov severne od Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...