Chrissy Teigen s manželom Legendom budú opäť rodičia. Takto to prezradili!

Hovorí sa do tretice všetko dobré. A to si zjavne povedali aj celebritní rodičia Chrissy Teigen a John Legend. Vo štvrtok potvrdili, že sa tešia na tretieho potomka.

14.08.2020 08:27
debata
John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
People Chrissy Teigen John John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen na archívnom zábere z roku 2018. John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen na archívnom zábere z roku 2018.

Modelka a moderátorka si spoločne so svojím manželom vybrali zaujímavý spôsob, ako informovať o Teigenovej treťom tehotenstve. Prezradili to v rámci videoklipu k pesničke Wild, ktorý mal premiéru práve vo štvrtok. Na jednom zo záberov jasne vidieť, ako Legend objíma svoju manželku na pláži a hladká jej zaoblené bruško.

Správy o tehotenstve následne potvrdili aj najnovšie zábery paparazzov. Na tých je Teigen zachytená v západnom Hollywoode počas návštevy butiku s oblečením. Oblečená v elastických šortkách a krátkom saku jej jasne vidieť zaoblené bruško.

Teigen, ktorá sa v minulosti objavila na titulnej strane magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue, je už matkou dcéry Luny a syna Milesa. Tridsaťštyriročná modelka v minulosti bojovala aj s popôrodnou depresiou, ale posledné mesiace je z nej doslova mama na plný úväzok.

Popri rodinných povinnostiach sa sústredila aj na novú kariéru – varenie. Na pulty amerických obchodov priniesla kuchársku knihu. Spája v nej umenie domácej kuchyni s exotickými vplyvmi Thajska. Sama totiž má v žilách thajskú krv po mame a do tejto ázijskej krajiny niekoľkokrát spoločne leteli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Chrissy Teigen #John Legend

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...