Čo to bruško, Joey? Fešák z Priateľov sa maskoval, ale fotografi ho spoznali!

Fešák Joey Tribbiani ohuroval svojím úsmevom fanúšikov a najmä fanúšičky seriálu Priatelia dlhé roky (1994 - 2004).

16.08.2020 00:00
debata

A keďže reprízy Priateľov bežia dodnes, robí to stále – hoci v reálnom živote roky pribúdajú aj jemu. Pre väčšinu televíznych divákov však zostáva stále tým istým veselým a mladým zvodcom.

Matt LeBlanc oslávil pred pár týždňami 53 rokov a aktuálne ho zachytili paparazzi na parkovisku v Los Angeles. Keďže dlho očakávaný návrat Priateľov sa kvôli koronakríze stále odkladá, voľného času má sympatický päťdesiatnik viac než dosť.

Matt LeBlanc na parkovisku v  Los Angeles. Foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Matt LeBlanc Matt LeBlanc na parkovisku v Los Angeles.

V športovom oblečení sa ukázal v Los Angeles a hoci bol dobre maskovaný rúškom a šiltovkou, fotografi v ňom slávnu seriálovú hviezdu spoznali. Podarili sa zábery spredu i zboku – a práve pri fotografiách zboku je vidieť, že herec si akosi neustrážil svoju postavu a bruško sa mu tak trocha zaguľatilo. Možno za to môže koronakríza, ktorá aj slávne hviezdy prinútila zvoľniť tempo a užiť si viac relaxu, dohovie…

Priatelia ako ich poznáme z obrazovky. Foto: Warner Bros.
priatelia, seriál priatelia, Priatelia ako ich poznáme z obrazovky.

Herec je dodnes spájaný predovšetkým s Priateľmi, ale ako sa vyjadril v minulosti pre médiá, nemá s tým žiaden problém: „Veď ja som Joeyho miloval. Je mojou súčasťou a navždy mu budem vďačný. Otvoril mi toľko dverí, že by som bol hlúpy, keby som ho nemiloval. Priatelia boli pre všetkých výhrou v lotérii, bez debaty."

Pôvodne sa mal špeciálny diel Priateľov nakrútiť v polovici marca, nový termín avizovala nová streamovacia platforma HBO Max v máji. Pre situáciu s koronavírusom sa tak však nestalo doteraz. Fanúšikovia si tak budú musieť na špeciálny diel ešte počkať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Matt LeBlanc

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...