Aj slávny hitmejker Balvin prekonal covid-19. Bolo to zlé, varuje na internete

Patrí medzi najúspešnejších umelcov súčasnosti, silnú fanúšikovskú základňu má najmä v latino svete. Speváka a producenta J Balvina však momentálne trápia iný veci ako úspech.

14.08.2020 14:00
debata
Spevák J Balvin na archívnom zábere z decembra... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Spevák J Balvin na archívnom zábere z decembra 2019. Spevák J Balvin na archívnom zábere z decembra 2019.

Autor hitu Mi Gente potvrdil pred pár dňami médiám, že sa nakazil koronavírusom a ako informoval vo svojom príhovore fanúšikom na Twitteri, priebeh infekcie bol u neho naozaj náročný. „V tejto chvíli sa zotavujem z vírusu covid-19,“ uviedol Balvin v španielčine na Twitteri.

„Boli to naozaj náročné dni, skutočne ťažké a komplikované. Niekedy si myslíme, že nám sa niečo podobné nemôže stať, ale stalo sa a bolo to fakt zlé,“ komentoval vo videu svoje nakazenie.

Balvin zároveň odkázal svojim fanúšikom, aby dávali na seba pozor a chránili sa. „Toto nie je žiaden žart. Vírus je skutočný a dokáže byť veľmi nebezpečný,“ uviedol J Balvin, rodák z kolumbijského Medelínu.

Práve v Kolumbii rapídne stúpol počet nakazených, podobne ako aj v ďalších krajinách Južnej Ameriky, ktorá sa zmieta v pandemickej kríze. Podľa oficiálnych štatistík je momentálne v Kolumbii viac ako 400-tisíc nakazených, no do konca týždňa sa podľa odhadov môže ich počet zvýšiť na polmilióna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #prevencia #odkaz #nákaza #koronavírus #J Balvin

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...