S Benom Affleckom robí láska divy! Pred oslavou 48 rokov je v ukážkovej forme

Už mesiace sa herec, režisér a producent Ben Affleck stretáva s kolegyňou Anou De Armasovou a patria aj medzi najfotografovanejšie páry súčasného Hollywoodu. Médiá si však nevšimli len ich lásku a prejavovanú náklonnosť.

15.08.2020 14:00
debata
Herec Ben Affleck na zábere paparazzov, v... Foto: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Herec Ben Affleck na zábere paparazzov, v pozadí za ním kráča Ana de Armas. Herec Ben Affleck na zábere paparazzov, v pozadí za ním kráča Ana de Armas.

Hrdinu filmov o Batmanovi zachytili pred pár dňami počas rodičovských povinností, keď sa Affleck zastavil vyzdvihnúť svoje ratolesti. Všetky tri jeho deti má z manželstva s herečkou Jennifer Garnerovou a stará sa o nej naozaj poctivo. Pomáhať sa mu podujala aj De Armas, čo je zjavne potvrdením, že to je medzi nimi vážne.

Paparazzovia zachytili Afflecka s jeho príťažlivou partnerkou a kolegyňou, keď nakladali do auta ľkolské batohy a hračky, ale tiež trio ich psov, o ktoré sa spoločne starajú. A prehliadnuť sa nedalo ani to, že Affleck po boku mladšej priateľky sám mladne a vzťah mu prospieva.

Herec, ktorý v sobotu 15. augusta oslavuje 48. narodeniny, predviedol v obtiahnutých džínsach a ležérnom bavlnenom tričku s nápisom Bridge Nine Boston vyšportovanú postavu. Na rukách sa mu napínali bicepsy, z fotografií je tiež zjavné, že schudol a zhodil črtajúce sa bruško spred pár mesiacov.

Podľa zdrojov z okolia páru však dôvodom nie je len nová partnerka, ktorá herca motivuje starať sa viac o seba. „Je to spojenie viacerých faktorov. Pri Ane si uvedomil, ktorým smerom chce, aby sa jeho život uberal. A, samozrejme, je do nej zamilovaný. Snaží sa aj kvôli nej, to je jasné,“ komentoval nemenovaný zdroj z okolia.

Kubánska rodáčka Ana De Armas sa s Affleckom zoznámila na nakrúcaní filmu Deep Water, ktorý by mal prísť do kín koncom roka. Od skončenia nakrúcania je dvojica nerozlučná a spoločne strávila aj karanténu počas prvej vlny pandémie koronavírusu v USA. Nedávno ich tiež zachytili na terase plážového domu, kde si vymieňali nežné bozky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ben Affleck #forma #Ana de Armas

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...