Konečne bude mať sestru, opisuje Bloom radosť svojho syna z nového súrodenca

Už to nebude dlho trvať a hollywoodsky herec Orlando Bloom sa stane otcom dcérky.

16.08.2020 14:00
Orlando Bloom Foto: ,
Orlando Bloom na podujatí značky Louis Vuitton v Beverly Hills.
debata

Tú mu porodí jeho snúbenica, americká speváčka Katy Perry (35). Slávneho herca zvlášť teší fakt, že sa stane otcom dcérky. K jeho synovi, ktorého mamou je jeho exmanželka, austrálska modelka Miranda Kerr, tak pribudne nevlastná sestra.

V rozhovore s moderátorom Jimmym Kimmelom na tému dcérky povedal: „Som taký nadšený. Dúfam, že ma bude milovať tak veľmi, ako ju milujem ja,“ opísal 43-ročný britský rodák. Na súrodenca sa teší aj jeho 9-ročný syn Flynn. „Už má pár bratov, ale je to jeho prvá sestra, takže je nadšený,“ opísal ešte Bloom.

Jeho exmanželka Miranda Kerr totiž už porodila svojmu druhému manželovi, spoluzakladateľovi aplikácie Snapchat Evanovi Spiegelovi, dvoch synov. Flynn tak má dvoch nevlastných bratov – Mylesa a Harta. Supermodelka Kerr sa za miliardára Spiegela vydala v roku 2017.

Aj Katy Perry už má za sebou jedno nevydarené manželstvo. Bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Ostalo bezdetné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orlando Bloom

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...