Láske princeznej Viktórie a fitnes trénera fandila od začiatku! Ona bola ich ochrankyňou

Princezná Viktória mala v sestre Madeleine veľkú ochrankyňu, keď sa zamilovala do neurodzeného muža.

17.08.2020 00:00
France Sweden Royals Foto: ,
Princ Daniel a princezná Viktória.
debata

Na svoju sestru, princeznú Madeleine, sa mohla spoľahnúť! V čase, kedy sa korunná švédska princezná Viktória zaľúbila do „obyčajného“ muža – nie urodzeného s modrou krvou, to bolo nie všetkým po chuti. Fitnes-tréner Daniel Westling očaril členku kráľovskej rodiny a v roku 2009 sa párik zasnúbil.

Viktóriina mladšia sestra, princezná Madeleine, však zaľúbencom od začiatku fandila a práve v nej našiel Daniel silnú oporu. Bola to práve ona, kto zobral Viktóriu do fitnes klubu „Master Training“, kde sa s budúcim manželom zoznámila, ako uvádza švédsky magazín „Svensk Damtidning“.

Princezná Madeleine. Foto: SITA/AP, Janerik Henriksson
Princezná Madeleine Princezná Madeleine.

Pre priateľov princeznej Madeleine však nebol Daniel Westling veľkým favoritom a občas mali na jeho adresu pichľavé poznámky. „Keď niekto začal hovoriť čosi zlé o Danielovi, bola to práve Madeleine, kto ho obhajoval. Partnera svojej sestry veľmi chránila, pretože na vlastné oči videla, aké pozitívny zmeny v živote jej sestry Viktórie vďaka tomuto vzťahu nastali. Bola veľkou fanúšičkou ich lásky,“ píše spomínaný magazín.

Korunná princezná Viktória s manželom Danielom... Foto: Linda Broström/Kungahuset
viktória Korunná princezná Viktória s manželom Danielom a deťmi.

19. júna 2010 sa potom snúbenci Viktória a Daniel postavili pred oltár a z fitnes trénera sa stal švédsky princ. Ich príbeh, kedy si princeznú zobral za manželku „obyčajný“ muž, tak pripomínal modernú rozprávku. Viktória a Daniel sú spolu šťastní dodnes a vychovávajú dve ratolesti – princeznú Estelle a mladšieho syna Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Viktória

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...