Marihuana, nežnosti s mladým milencom a deti ako publikum! Takto Madonna oslávila 62

Speváčka Madonna počas uplynulého víkendu sfúkla na pomyselnej torte už 62 sviečok. Hudobná diva, ktorá sa nechce vzdať zábavy a obklopuje sa prevažne o generáciu či dve mladšími ľuďmi, oslavovala na Jamajke.

17.08.2020 14:31
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Welcome to Jamaica.......... #birthday #leo @ahla_malik

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Americká speváčka svoje narodeniny patrične zaznamenala aj na sociálnej sieti. A nechýbal pri tom ani jej mladučký milenec, tanečník Ahlamalik Williams. Vekový rozdiel medzi partnermi je pomerne značný – kým Madonna oslávila 62 rokov, Williams má stále 25.

Blondínka sa k nemu túlila takmer počas celej oslavy, ktorá sa konala na Jamajke a na ktorej nechýbali ani jej adoptívne ratolesti. Zábery (preklikajte si ich šípkou v obrázku vpravo) ukazujú, že okrem adoptívnych detí, syna Davida a dcér Mercy, Estere a Stelly sa na oslave ukázala aj speváčkina najstaršia dcéra Lourdes.

Podľa mnohých doslova kópia slávnej mamy (samozrejme, z jej mladých čias) dorazila v elastických modrých minišatách a predviedla nielen príťažlivé telo, ale tiež neoholené podpazušie.

//Video zo speváčkinej oslavy na Jamajke://

Madonnu zase kamery aj objektívy, pred ktorými sa dobrovoľne predvádzala, zachytili s marihuanou. Na jednej fotografii dokonca drží v ruke podnos so sušenými rastlinami a tiež balíčkami s papierikmi na šúľanie.

Speváčka už niekoľko mesiacov bojuje s bolesťami a snaží sa doliečiť zranenie, ktoré jej spôsobilo ostatné koncertné turné. Podľa jej kolegov a priateľov momentálne trávi väčšinu dňa s barlou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Resting Birthday Bitch Face...................... #happybirthday #leo #fire

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Na Instagrame tiež zverejnila krátke video z kúpeľne, na ktorom si leukoplastom fixuje jedno svoje chodidlo a spieva pri tom úryvky zo skladby Levitating od speváčky Dua Lipy. Tá minulý týždeň zverejnila remix skladby, v ktorom jej pomohla s vokálmi práve Madonna a rapovú vložku pridala zase Missy Elliott.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #marihuana #narodeniny #Madonna #oslava #Ahlamalik Williams

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...