Veď on je šťastný ako blcha! Affleckova láska z Kuby zverejnila túto foto

Paparazzovia ich fotografujú už mesiace, v časoch koronavírusovej karantény patrili do malej skupiny celebrít, ktoré stále chodili do ulíc (venčiť psov). Ale takýto záber je úplná rarita!

19.08.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A N A D E A R M A S (@ana_d_armas),

Herečka Ana De Armas, ktorá je celkom zjavne až po uši zamilovaná do hereckého kolegu Bena Afflecka, zverejnila na svojom Instagrame ich spoločný záber. Stalo sa tak vôbec prvýkrát, čo 32-ročná kráska s kubánskymi koreňmi takýmto spôsobom „medializovala“ jej súkromie.

Na profile, ktorý sleduje 3,3 milióna ľudí, sa objavila čiernobiela selfie fotografia usmiatej dvojice. V popredí stojí De Armas s úsmevom na perách, no ešte spokojnejší ako ona sama vyzerá jej partner. Ben Affleck sa usmieva od ucha k uchu a pôsobí skutočne šťastný.

Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka... Foto: ROL / X17 / Profimedia
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles. Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles.

Nedávno zábery reportérov zachytili tiež čerstvého oslávenca (v sobotu 15. augusta dovŕšil 48. narodeniny) v uliciach Los Angeles. Z fotografií je zjavné, že otec troch detí a držiteľ Oscara za najlepší scenár je vo výbornej fyzickej forme. Mnoho médií za veľkou mlákou tvrdí (s odvolaním sa na zdroje z okolia), že takto hollywoodskeho herca zmenila láska k mladšej kolegyni.

S De Armasovou sa Affleck zoznámil pri nakrúcaní filmu Deep Water, ktorý by mal do kín prísť na jeseň tohto roka. Od nakrúcania sú vraj nerozluční a o tom, že to dvojica myslí vážne, napovedá aj fakt, že Affleck predstavil partnerku rodičom aj deťom z prvého manželstva s herečkou Jennifer Garnerovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Ben Affleck #Ana de Armas

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...