Vejmělkovej recept na neveru? Sladká pomsta je lepšia ako slaný plač

Hviezda filmov Fontána pre Zuzanu (1985) či Konec básníků v Čechách sa už v septembri predvedie na filmovom plátne.

18.08.2020 00:00
Eva Vejmělková Foto:
Eva Vejmělková počas nakrúcania komédie Ženská pomsta.
debata (11)

Trojica herečiek – Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva Vejmělková – si poriadne podajú neverných manželov! Vo filmovej novinke Dušana Rapoša, Ženská pomsta, nebude síce o najnáročnejšie životné situácie núdza, ale podobne ako to robí trojica ženských hrdiniek – aj tie treba brať s humorom a nadhľadom.

Dušan Rapoš a Eva Vejmělková počas nakrúcania... Foto: Magic Box Slovakia
dušan rapoš Dušan Rapoš a Eva Vejmělková počas nakrúcania komédie Ženská pomsta.

Posledná klapka komédie padla v júni v Čeladnej a k divákom sa snímka, pod ktorú sa scenáristicky podpísala aj 51-ročná Vejmělková, dostane už 10. septembra. „Veľmi by som si priala, aby do kina prišli ženy všetkých generácií a pozreli sa spoločne s nami na problém nevery z humorného nadhľadu, pretože lepší než slaný plač, je sladká pomsta. A nepriberiete z nej…“ opisuje snímku Eva Vejmělková, ktorá v príbehu stvárnila právničku Sandru. "Budem rada, keď náš príbeh pomôže ženám, ktoré boli alebo sú v podobnej zložitej situácii a možno ten svoj problém vďaka nám uvidia trochu z nadhľadu,“ dodáva.

Zľava: Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva...
Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva...
+2Mahulena Bočanová v komédii Ženská pomsta.

Podobne to vidí aj Mahulena Bočanová, filmová novinárka Sandra. „Ja by som do kina pozvala všetky ženy, ktoré boli podvedené svojimi partnermi, pretože nakoniec zistia, že to nie je až taká tragédia a že život môže byť zábavnejší a zaujímavejší i potom.“ A napokon, predstaviteľka filmovej tlmočníčky Karly, Jana Paulová, dodáva: „Je to komédia a je hlavne pre ženy. Je o ženskom priateľstve, ktoré vznikne na základe podobného životného sklamania a ktoré ich dokáže stmeliť ako nič iné.“

51-ročná Eva Vejmělková bola obsadzovanou herečkou 80-tych a 90-tych rokov. Diváci ju priam zbožňovali, svojimi modrými očami a nežnou krásou ich očarila vo filmových hitoch ako Fontána pre Zuzanu (1985) či Konec básníků v Čechách (1993), ako aj v seriáli Chlapci a chlapi (1988). Neskôr sa pred kamerami objavovala len sporadicky – zahrala si v komédii Kluci z hor (2018) či vo filme Muzzikanti (2017). A teraz ju jej fanúšikovia konečne po rokoch uvidia, dokonca v jednej z hlavných rolí. Pod snímku Ženská pomsta je ako režisér podpísaný jej manžel, Dušan Rapoš.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Vejmělková #Ženská pomsta

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....