Konečne! Sean Penn spojil Pitta a Anistonovú! O pár dní to príde...

Brad Pitt (56) a Jennifer Aniston (51) urobia všetkým fanúšikom ohromnú radosť!

19.08.2020 00:00
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v seriáli The Morning Show, Brad Pitt so soškou za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode.
debata

Ich príbeh je sledovaným od momentu, kedy sa v roku 1998 dali dohromady. A teraz urobia Brad Pitt (56) a Jennifer Aniston (51) všetkým fanúšikom ohromnú radosť! Objavia sa spolu na jednom pľace. Stane sa tak po takmer 20-tich rokoch.

V roku 2001 si totiž Pitt zahral malú úlohu v seriáli Priatelia, v ktorom bola hviezdou jeho vtedajšia manželka Aniston, objavil sa v úlohe Willa Colberta, niekdajšieho spolužiaka Rossa Gellera (David Schwimmer), ktorý nenávidí seriálovú Rachel Greenovú (Jennifer Aniston).

Aktuálne dvojicu, ktorá žila v manželstve 5 rokov, spojil charitatívny projekt ich hollywoodskeho kolegu Seana Penna (60). Ide o živý prenos, počas ktorého budú mnohé hviezdy naživo a spoločne čítať dialógy postáv z kultovej komédie z roku 1982 – Zlaté časy na Ridgemonte. Ide o film, v ktorom si zahral hlavnú rolu práve Sean Penn a v Amerike sa desaťročia teší ohromnej popularite.

Ako informuje stránka organizácie Core, účasť prisľúbili okrem Pitta a Anistonovej aj ďalšie veľké hviezdy Hollywoodu – Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Jimmy Kimmel a Dane Cook.

Živý prenos sa bude vysielať cez Pennovu organizáciu na facebooku či TikTok-u už o pár dní, 21. augusta. Ako uvádza organizácia, všetky výnosy budú smerovať na boj s covidom-19. Organizáciu Core spoluzaložil po ničivom zemetrasení na Haiti v roku 2010 práve Sean Penn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...