Zo Strapkovej bola nádherná nevesta! Manželovi darovala niečo, čo si len tak nekúpi

Na svadbe speváčky a herečky Veroniky Strapkovej, ktorá sa konala tento mesiac, za účasti len tých najbližších, sa obdarovať rozhodla svojho manžela aj samotná nevesta.

20.08.2020 10:00
Veronika Strapková Foto:
Speváčka a herečka Veronika Strapková počas svojho svadobného dňa.
debata

Ako speváčka sa rozhodla zložiť pieseň, ktorú mu na svadbe dala zahrať. „Počas svadobných príprav som rozmýšľala čo také by som mohla darovať manželovi, čo si nevie kúpiť sám. A napadlo mi, že ak mu zložím pieseň a spoločne si na ňu zatancujeme pred svojimi blízkymi, môžem mu tým vyjadriť čo k nemu cítim najlepšie ako viem,“ opísala speváčka a herečka, ktorú sme mohli vidieť aj v populárnych Oteckoch.

Veronika je s Filipom, ktorý je dnes už aj jej manželom, presne 8 rokov a na svadbe chcela verejne vyjadriť okrem samotného sľubu aj to, ako veľmi vďačná je za všetko, čo pri svojom Filipovi prežíva. „Veľmi som mu chcela niečo pekné povedať a takouto formou tiež poďakovať, ale som v takýchto situáciách pomerne veľký plačko a tak mi ako najlepšia alternatíva pripadala forma dopredu nahratej piesne. Keď som ju pustila, viacero ľudí zostalo milo prekvapených a následne za mnou prišli a spýtali sa, či pieseň aj niekedy zverejním. Po úvahe som si povedala, že ak sa nájde čo i len jeden pár, ktorému sa bude tiež hodiť na ich deň, bude pieseň robiť radosť aj ďalej. A to je predsa to krásne,“ dodáva speváčka o dôvodoch, prečo sa rozhodla pieseň zverejniť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ten deň som si predstavovala asi stokrát. A možno aj viac. A v duchu som si priala len jedno. Aby bol ten deň o láske a aby pri ňom s nami mohli byť tí, ktorí pri nás stoja celý život. Rodina a priatelia ktorých poznáme tak dobre, že sú vlastne druhou rodinou. A tak som si priala aby ľudia odchádzali šťastní a vďaka tomu aj my. A neviem čím som si to zaslúžila, ale ten deň bol ešte krajší ako som dúfala. Ďakujem z celého srdca ľuďom čo na nás mysleli a aj tým, čo boli s nami. Snažili sme sa to urobiť v komornejšom duchu a niekoľko milovaných mi chýbalo, ale verím, že sa stretneme v týchto dňoch a budeme ďalej oslavovať dar lásky. Lebo to je krásna oslava. Ďakujem za tú energiu, ktorú si prinesiem do ďalšieho života ako symbol jedného krásneho konca čias chodenia a ako začiatku nového života v úlohe Filipovej manželky. Vraví sa, a ja súhlasím, že šťastie sa kúpiť nedá a to štastie sa tam objavilo a ja som si z neho ukrojila taký veľký kus ako som len vedela. . Ďakujem! A ďakujem aj najmilšej pani majiteľke @salonnicole.sk za splnenie mojich predstáv o šatách a Ivetke ktorá mi ich prešila tak, aby som sa cítila tak trochu ako z rozprávky..A samozrejme @lussimakeupartist a @lulafactory za to, že som mala vlasy a make up, v ktorom mi bolo pekne.. A to nie len kvôli ich práci, ale aj preto, ako sme spolu strávili čas príprav. To sú pre mňa nezabudnuteľné momenty. S ľudmi čo mám rada. A že na ne nezabudnem, v to verím vďaka fotkám od @memophotoagency, ktoré mi to budú pripomínať až do konca mojich dní. A ja sa už teraz usmievam. A jedine čo ma mrzí je, že sa ten čas nedal spomaliť. A celkovo kvety a všetko v ten deň organizačne spravila @tali.flowers.weddings.events ❤️❤️❤️ PS: Som plná pocitov a vďaky a chcem sa o ne podeliť. . #bride#wedding#love#happymoments#nevesta

Príspevok, ktorý zdieľa VeronikaS - Veronika Strapkova (@veronikastrapkova),

Veronikina pieseň z prvého albumu, ktorý sa volá Lietam a je tiež inšpirovaná jej vzťahom, už zaznela aj na cudzej svadbe ako prvý manželský tanec. Nová pieseň sa volá S tebou a opisuje pocity nevesty v deň, keď sa rozhodne povedať svoje áno. Možno sa v nej teda nájdu aj iné nevesty. O video sa postaral kameraman, ktorý bol na svadbe aby zaznamenal tento deň ako spomienku. Vo videu je zachytená aj svadobná atmosféra ich dňa a tým, že sú tieto zábery autentické, to piesni a celkovému výsledku dodáva krásne čaro. O video sa postaral Lukáš Opiela. Pieseň spolu s Veronikou skomponoval Dávid Szabo a dotvoril ju jej blízky producent Esso.

debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Strapková

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...