Koniec skrývačky! Harry a Meghan medzi ľuďmi, dokonca v partnerskom looku

Pred pár týždňami princ Harry s manželkou a synom "ušli" z Los Angeles a za nový domov si zvolili pokojnešiu Santa Barbaru.

23.08.2020 14:00
debata (1)

A hoci paparazzi na nich „číhali“ vytrvalo a s veľkým napätím, o fotografie sledovanej dvojice bola núdza. Aktuálne sa však obaja ukázali v Los Angeles, kde sa zúčastnili chratitatívnej ak­cie.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan počas... Foto: Profimedia
harry Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas podujatia charitatívnej organizácie Baby2Baby pred jednou zo základných škôl v Los Angeles.

Princ Harry a Meghan pomáhali s distribúciou vecí v rámci podujatia „Návrat do školy“, kedy rozdávali pomôcky, oblečenie či ďalšie veci určené pre rodiny v núdzi žijúce v Los Angeles. Akcie sa zúčastnili pod hlavičkou nadácie Baby2Baby. Tá je jednou zo štyroch organizácií, ktoré si manželský pár vybral po narodení ich syna Archieho a rozhodol sa ich podporovať. Podujatie sa uskutočnilo v Základnej škole Owena Lloyda Knoxa.

Meghan mala na sebe pohodlné oblečenie – zvolila hnedozelené šortky a ľahkú bielu košeľu, nezabudla ani na rúško. Tvár jej zakrýval pruhovaný kúsok značky Royal Jelly za 15 dolárov. Harry bol oblečený podobne pohodlne ako jeho manželka, mal krátke nohavice a biele tričko, aj jeho tvár prekrývalo ochranné rúško. Na nohách mal tenisky značky Adidas.

Uprostred augusta kráľovský pár potvrdil, že prenajatý dom v Los Angeles vymenil za vlastné bývanie. Luxusné sídlo, ktoré si prenajímali v Hollywood Hills od producenta a herca Tylera Perryho, opustili a ich kroky smerovali do luxusnej a celebritami vyhľadávanej štvrte Montecito v Sanra Barbare. Nehnuteľnosť s deviatimi spálňami a 16-timi kúpeľňami obklopuje pozemok o rozlohe 5,4 hektárov a kráľovský pár mal za všetko zaplatiť 14 650 000 dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...