Rachel McAdams priznala: So synom prežívala krásny čas, ale do práce sa tešila

Herečka Rachel McAdams dúfa, že jej cesta so synom na Island sa bude držať jeho duše, hoci si na ňu nebude pamätať.

24.08.2020 00:00
Herečka Rachel McAdams sa objavila na... Foto: ,
Herečka Rachel McAdams .
debata

Pekná hnedovláska spolu s partnerom, Jamiem Lindenom, sa stali rodičmi syna v roku 2018. A hoci sa svojím potomkom prežívala krásne obdobie, predsa len sa tešila aj na prvý projekt po jeho narodení.

41-ročná herečka sa postavila pred kamery snímky „Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga“, ktorá vznikala na Islande. Na nakrúcanie cestovala vtedy aj so svojím synom. Pre portál „Entertainment Tonight“ povedala: „Dopriala som si pred nakrúcaním dosť času, takže v tom okamihu som bola pripravená začať opäť pracovať. Ale vďaka tomu, že som ho mohla vziať so sebou, hoci si z toho nič nepamätá, mám pocit, že sa niečo z tej cesty prilepilo na jeho dušu. Takže v tomto smere bolo skvelé s ním cestovať.“

Pred kamery sa vtedy naozaj tešila. „Tak dlho sme sa spolu doma mojkali, že bolo potom skvelé, vyraziť opäť do sveta a zároveň pracovať. Cítila som sa taká šťastná, že som to mohla urobiť,“ dodala herečka.

McAdams si v snímke zahrala hlavnú ženskú rolu po boku kolegov Willa Ferrella a Piercea Brosnana. Jej filmová postava si nechcela nechať ujsť príležitosť zúčastniť sa speváckej súťaže.

41-ročná herečka aktuálne očakáva druhého potomka. Hoci správu o tehotenstve doposiaľ nepotvrdila, fotografi ju už zachyti na ulici s poriadne zaguľateným bruškom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Island #Rachel McAdams

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...