Na mamu či na otca? Čo prezrádza rozkošná tvárička Bagárovej dcérky?

Od konca mája sa speváčka Monika Bagárová a jej partner, zápasník Makhmud Muradov (30), tešia z potomka.

24.08.2020 11:30
Speváčka Monika Bagárová debutovala na... Foto:
Speváčka a porotkyňa Superstar 2020 Monika Bagárová a jej partner, zápasník Makhmud Muradov.
debata

Porotkyňa šou SuperStar sa stala mamou dcérky Rumie len pár dní pred finálovým večerom spomínanej šou. Od toho momentu sa život krásnej speváčky a niekdajšej účastníčky SuperStar zmenil. So svojimi fanúšikmi, ktorých má Monika Bagárová na Instagrame vyše 750 000, sa však delí aj o zábery z jej nového života.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Každý se mě ptá jaký to je být mámou a jestli se něco změnilo. Z mého pohledu se změnilo úplně vše. Najednou pro sebe nemám tolik času, najednou se vše točí kolem naší malé lásky, najednou mám režim a v naší rodině svítí sluníčko každý den.♥️Každý den díky ní, můj život dostal úplně jiný rozměr, každý večer, když usínám těším se, až se zase ráno probudím a uvidím ten její krásnej úsměv vždy mi dá tolik energie i když toho zas tak moc nenaspím. Celá rodinka si užíváme každou sekundu. Řekla bych, že teď už mi v životě nic nechybí jsem kompletní. ♥️ Nepopsatelná láska... A víte co je na ní nejkrásnější ? Že je čistá, upřímná a nekonečná. Never Ending Story. Jsem bláznivě zamilovaná máma! Je to mazec ale nejvíc top. Vím, ze se brzy vrátím do pracovního nasazení na které se moc těším , ale taky vím, ze se vždy budu snažit abych ji byla stále na blízku a aby ji nikdy nic nechybělo hlavně citově nechybělo...♥️ #cistalaska

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Skúpa nie je ani na zábery dcérky Rumie. Rozkošné dievčatko sa raz do objektívu usmieva viac, inokedy menej. A núdza nie je ani o veselé zábery, o ktoré sa vie bábätko pred objektívom postarať. Následne pod zábermi jej tváričky vznikajú diskusie, na koho sa malá princezná podobá viac: Na mamu či na otca?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naše pusinka #Ksichticky @lullalove_czsk

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

V období, kedy sa stala mamou Monika Bagárová, sa s pôrodmi vo svete šoubiznisu priam roztrhlo vrece. Mamami stali aj moderátorka Erika Judínyová či tanečníčka Ivana Gáborík, pre obe išlo o prvých potomkov – na svet priviedli dcérky. U našich českých susedov to zasa bola modelka Alena Šeredová, ktorá v Taliansku porodila svoje tretie dieťa, po dvoch synoch sa teší z dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Česko Slovenská Superstar

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...