Keď sa Meghan vráti do filmového biznisu, prevalcuje mnohých! Z jej honoráru odpadnete

Zo seriálovej herečky sa môže stať jedna z najlepšie platených filmových hviezd! Ak sa vojvodkyňa Meghan rozhodne vrátiť pred kamery, suma, za ktorú to urobí, bude ohromujúca.

25.08.2020 14:20
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick j. adams, Foto:
Manželka princa Harryho ešte ako Meghan Markleová v seriáli Kravaťáci.
debata (1)

Po odchode z Británie sa Harry a Meghan najskôr udomácnili priamo v Los Angeles. A hoci teraz sú od Hollywoodu predsa len o pár kilometrov ďalej, v Santa Barbare, je to stále Kalifornia. Svet veľkých filmových produkcií je tak pre Meghan doslova na dosah.

Ako povedal hollywoodsky režisér Paul Feig, režisér filmov ako Špión či Krotitelia duchov pre „The Mirror“, veľkí producenti sa zrejme budú snažiť získať manželku princa Harryho do svojich projektov. "Bol by som rád, keby bola v mojom filme. Myslím si, že je skvelá. Som jej fanúšik,“ povedal Feig.

Kráľovský pár by si mohol vďaka hereckej práci Meghan slušne prilepšiť, ako uviedol Jonathan Shalit z agentúry InterTalent. „Bez ohľadu na to, akú úlohu bude hrať, bude ju chcieť vidieť každý. Hovoríme o honorári okolo 50 miliónov dolárov,“ uviedol. Meghan sa preslávila vďaka seriálu „Kravaťáci“, v ktorom hrala v čase, kedy sa spoznala s princom Harrym.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...