Aká bude matka? Katy Perry to vyjadrila troma slovami

Už to nebude dlho trvať a americká hviezda Katy Perry sa dočká svojho prvého potomka.

26.08.2020 00:00
Speváčka Katy Perry dorazila na akciu v kreácii... Foto: ,
Speváčka Katy Perry.
debata

Snúbencovi, hercovi Orlandovi Bloomovi, porodí dcérku. 35-ročná Perry sa na bábätko nesmierne teší, čo prízvukuje vo všetkých rozhovoroch.

Už v apríli svojim fanúšikom prezradila, že spolu so snúbencom sa dočkajú dievčatka. Pre Blooma to bude už druhé dieťa, syna Flynna má s austrálskou modelkou Mirandou Kerrovou. Tehotná hviezda pred časom prezradila, že Orlando Bloom má prirodzený rodičovský inštinkt. "Skvelé je tiež, že Orlando má už deväťročné dieťa. Všetkým si už prešiel, takže, keď ideme vyberať napríklad kočík, je tam a presne vie, čo máme vybrať,“ uviedla v rozhovore pre Hits Radio Breakfast.

Teraz Katy Perry opísala, akou matkou pre svojho potomka bude. „Zábavná, prísna a spravodlivá,“ opísala jednoducho a dodala: „Áno, páči sa mi, keď sa veci robia dokonca, mám rada, keď všade panuje pokojná atmosféra. A na to je dobrý matriarchát,“ opísala Perry pre „Daily Pop“.“

Slávna dvojica – Katy Perry a Orlando Bloom – sa vo februári 2019, na sviatok svätého Valentína, zasnúbila. Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec aj 9-ročného syna Flynna.

Zaľúbenci si plánovali svadbu v Japonsku pre 150 hostí, ale zúriaca pandémia koronavírusu ich plány zatiaľ odsunula.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Orlando Bloom

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....