Dokonalá rodinka Klumovej? Všetko je klam! Prezentácia na Instagrame verzus realita

Život Heidi Klumovej má byť ako dokonalá rozprávka. Šťastná rodina, úspešná kariéra a prekvitajúce vzťahy všetkých členov jej rodiny.

26.08.2020 10:00
Snúbenci Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty... Foto: ,
Tom Kaulitz a Heidi Klum.
debata

Fanúšikom na Instagrame, ktorých má 7 a pol milióna, podsúva svoje zábery šťastia pri každej možnej príležitosti. Občas zverejnila aj zábery so svojím exmanželom Sealom, ktorý je otcom jej štyroch detí – Leni (16), Lou (11), Johana (13) a Henryho (14). Zväčša pridala popisku typu: „úžasná rodina“ či „všetko funguje“. A to aj napriek tomu, že Klum má už po svojom boku nového manžela, v poradí tretieho, v roku 2019 sa pred oltár postavila s muzikantom Tomom Kaulitzom. Ak by totiž „všetko fungovalo“, modelka by sa neobrátila na súd.

Situácia v jej rodine ideálna rozhodne nie je. A vyzerá to tak, že už istý čas ani nebola, nehľadiac na idylku prezentovanú na sociálnych sieťach. Pravda je poriadne trpká, Klum obviňuje svojho ex z nenávisti a nezáujmu o deti. Všetko vyvrcholilo blížiacim sa nakrúcaním úspešnej šou Germany's Next Topmodel, jej 16. série, ktoré sa bude konať počas niekoľkých mesiacov v Nemecku a ona chce mať počas tohto obdobia svoje deti pri sebe. Odchod do Nemecka sa však nepáči jej exmanželovi, Sealovi. Dohoda s ním nepadla a tak sa 47-ročná modelka obrátila na súd, ako informuje denník „The Blast“.

Heidi Klum a Seal na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Heidi Klum Heidi Klum a Seal na archívnom zábere.

"Som si dobre vedomá nevyhnutných preventívnych opatrení, ktoré je potrebné prijať v dôsledku ochorenia covid-19, aby som neohrozila naše deti,“ píše v žiadosti, s ktorou sa obrátila na súd, uvádzajú americké médiá.

Aká nálada panuje medzi expartnermi však naznačujú jej ďalšie slová: „Aj keď som veľmi zaneprázdnená pokiaľ ide o moju kariéru, sú moje deti mojou najvyššou prioritou. Počúvam ich a pomáham im riešiť ich každodenné problémy – niečo, čo Henry (Seal) doteraz nerobil,“ uviedla Klum. „Seal má na ne čas len sporadicky, ak vôbec,“ dodala.

Tri deti má Klum s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Seal si ju však počas ich manželstva osvojil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Seal #Tom Kaulitz

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...