Opatovský priznal: Dcérka má vlastnú hitparádu spevákov, ja som až tretí

Michael Jackson, Katy Perry a až potom som ja, opísal Robo Opatovský hudobné záujmy svojej dcéry Hanky.

27.08.2020 00:00
robo opatovskym Foto:
Robo Opatovský má letnú náladu a zúročil ju v skladbe Tajný recept - v klipe si zahrala aj jeho dcéra Hanka.
debata

Slovenský spevák a gitarista Robo Opatovský pred časom zverejnil novinku Tajný recept. V klipe si zahrala aj jeho dcéra Hanka, ktorá ku svojej úlohe pristúpila podľa jeho slov naozaj obetavo. Chcelo sa jej vôbec, či ju Opatovský musel do klipu jemne „dotlačiť“?

„Bolo to veľmi spontánne. Moja dcéra má také ukulele a práve do tejto pesničky sme nahrávali ukulele. Roman Mečiar je gitarista, ktorý mi povedal: ‚Robo ja nahrám aj basu, chcem tam mať aj ukulele.‘ Takže bolo tam aj ukulele. Hneď vznikol ten nápad – Hanka a ukulele. Povedal som jej: 'Poď, Hani, na chvíľočku sa tam ukážeš, zahráš na ukulele. Ja potom pôjdem s tebou a ty budeš hrať.‘ Ale tak ako som spomínal, komár už pred ostrou klapkou. Zrazu takýto červený fľak. Všimol som si to, až keď sme boli natočení. Hovorím: ‚Hanka, Bože, to čo tu máš?‘. 'Štipol ma komár, ale ja som to chcela vydržať, nechcela som pokaziť záber‘. Je to malá hrdinka,“ opísal spevák.

Ako priznal, ani jeho malá Hanka, ani manželka, nie sú jeho fanúšičkami. „Pre Hanku je to Michael Jackson, veľká modla. Ja som až na treťom mieste – najskôr Michael Jackson, potom Katy Perry a až potom som ja. Čo teda nie je zlé umiestnenie v rámci tejto hitparády. Mojej žene sa naposledy páčila pesnička Keď muž miluje ženu, potom mala pocit, že je to nejaká motanica, že sa jej to až tak nepozdáva. Teraz naposledy ju skladba Tajný recept v celku roztancovala. Moja dcéra si túto pesničku už spieva a často,“ dodal Robo Opatovský.

Spevák pokračuje aj vo svojom letnom turné, pričom najbližšie vystúpi v Hlohovci (28.8.), Bratislave (30.8.) a Bojniciach (3.9.).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Opatovský #Tajný recept

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...