Krásky s modrou krvou na pláži zväčša nepózujú! Táto blond princezná je výnimkou

Má 24 rokov a vychutnáva si prázdniny! Princezná Olympia zdraví z Grécka.

27.08.2020 00:00
debata

Princezná Olympia síce nepatrí k najsledovanejším dámam s modrou krvou, za pozornosť však rozhodne stojí. Blondínka, ktorá je najstarším potomkom gréckeho korunného princa Pavlosa, sa z času na čas objaví na prestížnej spoločenskej akcii, alebo si zapózuje v bikinách a fotografie zverejní na svojom Instagrame. A pekná blondínka sa má rozhodne čím chváliť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A quick dip ❣️

Príspevok, ktorý zdieľa Olympia of Greece (@olympiagreece),

Hoci vyrastala v Londýne, aktuálne sa vrátila do Grécka, aby si tu vychutnávala relax a našla útočisko pred pandémiou koronavírusu. Voľno si užíva spolu s rodičmi, korunným princom Pavlosom a mamou, princeznou Marie-Chantal. V Grécku nechýba ani brat peknej Olympie, mladší Achileas. Zaujímavosťou je, že pekná Olympia je jedinou dcérou dvojice, okrem nej pár vychováva štyroch synov.

Princezná sa na Instagrame, kde jej život sleduje vyše 200 000 fanúšikov, zverejnila záber v bikinách. Pózuje na skalách pri mori, po jej boku sedí brat.

Grécka princezná Olympia pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Grécka princezná Olympia pred prehliadkou Michael Kors v New Yorku. Grécka princezná Olympia pred prehliadkou Michael Kors v New Yorku - archívny záber.

24-ročná Olympia z Londýna vyrazila do sveta, študovala vo Švajčiarsku, v New Yorku si neskôr dokončila vzdelanie. Počas pobytov v New Yorku sa sympatická princezná objavila aj na niekoľkých prestížnych spoločenských podujatiach. Ako fanúšička módy si napríklad nenechala ujsť minulý rok prehliadky značiek Michael Kors či Oscar de la Renta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #princezná Olympia

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....