Už je na svete! Katy Perry porodila svoje prvé dieťa, dostalo meno...

Šťastní rodičia zverejnili správu o narodení ich prvého spoločného potomka prostredníctvom stránky organizácie UNICEF.

27.08.2020 08:30
Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry.
debata

Americká hviezda Katy Perry sa už teší z prvého potomka. Na svet priviedla dievčatko. Pohlavie bábätka nie je žiadnym prekvapením, prezradila ho svojim fanúšikom na Instagrame už v apríli. Správu o narodení potomka zverejnil slávny pár Perry – Bloom prostredníctvom Instagramu organizácie UNICEF.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Príspevok, ktorý zdieľa UNICEF (@unicef),

„Vitaj na svete, Daisy Dove Bloom,“ píše sa na stránke UNICEF. „Sme poctení, že môžeme predstaviť tento uzlíček radosti našich ambasádorov dobrej vôle, Katy Perryovej a Orlanda Blooma.“ Na stránke organizácie je zároveň zverejnená aj fotografia detskej ručičky, ako sa drží dvoch dospelých.

Spolu so šťastným oznamom zverejnila organizácia UNICEF aj výzvu prominentných rodičov, Perryovej a Blooma: „Ako veľvyslanci dobrej vôle UNICEF vieme, že UNICEF robí všetko, čo je v jeho silách, aby každá budúca mama mala prístup k vyškoleným zdravotníckym pracovníkom a prístup ku kvalitnej zdravotnej starostlivosti. Bohužiaľ, stále každých 11 sekúnd zomiera novorodenec alebo tehotná žena z dôvodov, ktorým sa dá predísť. Na oslavu dobrého srdiečka, pretože vieme, že naša dcérka ho má, sme zriadili účet – aj takto chceme s vami osláviť príchod Daisy na svet.“

Slávna dvojica – Katy Perry a Orlando Bloom – sa vo februári 2019, na sviatok svätého Valentína, zasnúbila. Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec aj 9-ročného syna Flynna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Orlando Bloom

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...