Okolo Pitta je opäť horúco! Vo Francúzsku s ním dovolenkuje táto kráska

Kedykoľvek sa v blízkosti Brada Pitta (56) objaví pekná žena, paparazzi sú v pozore!

27.08.2020 12:30
debata (1)

Stalo sa tak aj teraz – hollywoodskeho herca zachytili, ako pristál na letisku Le Bourget pri Paríži, kde ho už pri súkromnom lietadle čakala sexi kráska. Z Paríža sa už spolu vybrali lietadlom do Le Castelle, v blízkosti tohto mesta na juhu Francúzska sa nachádza Pittove honosné sídlo „Château Miraval“. O výlete slávneho herca a mladej krásky informuje The Sun, ktorý priniesol aj zábery dvojice. „Pobozkali sa a Pitt z nej nevedel spustiť oči,“ cituje „The Sun“ svoj zdroj, ktorý opísal ich stretnutie na letisku pri Paríži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Live life to the fullest and do whats best for YOU and the ones you care the most about

Príspevok, ktorý zdieľa Nico (@nico.potur),

Netrvalo dlho a americké aj britské médiá odhalili identitu záhadnej ženy po boku Pitta. Ide o nemeckú rodáčku Nicole Poturalski, ktorá sa živí modelingom. Práve tá sprevádza Pitta počas dovolenky vo Francúzku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Some more outtakes from @triangl campaign 2020 with @carlydame on film in formentera so thankful

Príspevok, ktorý zdieľa Nico (@nico.potur),

Nemecká kráska má 27 rokov, je vysoká, štíhla a má výrazné modré oči. Pekná modelka je už mamou jedného dieťaťa, hovorí piatimi jazykmi a dokonca založila nadáciu na záchranu žralokov, ako píše Daily Mail. Počas svojej kariéry sa predviedla na mólach v New Yorku, Paríži či Londýne, objavila sa na titulkách magazínov ako ELLE, Cosmopolitan či Marie Claire. Plnými perami a výraznými očami pekná dvadsiatnička vzhľadom pripomína Pittovu ex, Angelinu Jolie.

„Château Miraval“ kúpil Pitt ešte v roku 2011 spolu s jeho vtedajšou manželkou, Angelinou Jolie (45), za 67 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #Brad Pitt

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...